Cârțu, revoltat de discuțiile despre gazon

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 6 martie 2015

572 cartuStarea terenului pe care s-a disputat partida dintre CSU Craiova şi Steaua FCSB a generat polemici serioase între reprezentanţii celor două cluburi. Gino Iorgulescu a transmis și el un mesaj prin care le cere oltenilor să rezolve problema gazonului, altfel echipa fiind nevoită să găsească un alt stadion pentru desfăşurarea meciurilor.

Sorin Cârţu s-a arătat foarte iritat de aceste discuţii şi a explicat motivul pentru care gazonul nu s-a putut înlocui până acum pe stadionul Extensiv.

„S-au făcut prea multe comentarii pe meciul ăsta. Trebuia să ne dăm la o parte ca să câştige Steaua. Este un teren pe care birocraţia din România nu ne-a dat voie să-l facem. Nu e vina noastră că în perioada de iarnă nu poate creşte iarba. De ce să mergem la Severin? Este U Craiova, nu U Severin. Când a jucat echipa la Severin s-a dus pentru că avea nevoie patronul de atunci de bani, acum nu avem nevoie. Vreau să jucăm la Craiova şi nu în altă parte a ţării. O să se rezolve şi problema gazonului. Puteam să jucăm şi pe Oblemenco, dar din cauza birocraţiei nu s-a putut face asta”, a spus Sorin Cârţu, extrem de nervos.

Tot Cârțu a povestit un episod despre felul cum se transmiteau unele schimbări din tribună de către Gigi Becali prin interpuşi. Antrenorul a dorit să asigure presa că nu a luat niciodată în seamă cele spuse de patron şi a povestit o discuţie pe care a avut-o cu Mache pe banca de rezerve la un meci al Stelei.

„Nu am discutat niciodată cu Gigi Becali la telefon în perioada în care am antrenat Steaua. Prin interpuşi au mai venit unele indicaţii, dar nu am ţinut cont de ele. I-am spus la un meci lui Mache: «Aşa cum jucăm acum, trebuie să schimbăm vreo opt. Să mai aşteptăm un pic până facem schimbările», a încheiat el.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!