Cât de creativă este zodia ta?

Articol publicat in sectiunea Horoscop pe data 1 iulie 2016

girl_creativeBerbec 

Dorinţa de afirmare, agresivitatea şi faptul că nu dau înapoi niciodată – sunt cele mai faimoase calităţi ale Berbecului. Văzute separat, nici una nu pare să indice „creativitate”, dar împreună ele compun o avere incandescentă pentru care creativitatea este în mod absolut necesară: energie. Toţi Berbecii o au şi toţi o folosesc. Poate pentru a împinge sau a depăşi un obstacol, pentru a ajunge din punctul A în punctul B, pentru a veni cu o soluţie ingenioasă cu privire la cum să creezi sau pentru a reînvia ceva. De obicei este ceva mecanic, dar pot fi destul de persistenţi pentru a-şi canaliza ingenuitatea în alte arii, atât timp cât acel lucru implică adrenalină.

 

Taur 

Oferă-le ceva de băut, stai liniştit şi vei începe să vezi partea lor creativă. Taurii pot crea un poem sau o caricatură excepţională în mai puţin de două minute. Dar mai este ceva, ei sunt nişte magneţi pentru bani; capabili să acopere golurile financiare, să investească în afaceri de succes. Priveşte-i cum pictează, compun capodopere literare sau se ocupă de fonduri prospere. Vei vrea să vorbeşti cu ei despre creativitate.

 

Gemeni 

Sunt Gemenii creativi? Ei bine, să vedem. Planeta care îi guvernează este Mercur, acest lucru indică inspiraţia pentru gânduri la viteza luminii. Toţi îi sună pe Gemeni atunci când au nevoie de o vorbă înţeleaptă. Destul de creativi? Ce spui de abilitatea lor de a discuta cu străinii despre orice şi de a lega prietenii? Dacă „modul în care folosesc cuvintele” nu se consideră creativitate, atunci nimic nu ar trebui.

 

Rac 

Vrei să vezi adevărata creativitate a aromelor culinare? Pune un Rac să stea pentru o oră sau două într-o bucătărie bine aprovizionată şi utilată. Lasă-l 15 minute să inspecteze locul şi o să auzi nişte sunete de bucurie. Apoi doar priveşte şi învaţă cum mâncarea devine operă de artă.

 

Leu 

Domeniul în care îşi manifestă cel mai bine creativitatea este acela în care se ocupă de cei din jurul lui (nu unul câte unul, cum face Balanţa, ci în grupuri). Îi place să fie în centrul atenţiei şi să îi distreze pe cei din jur. Leul îşi foloseşte cel mai bine puterea creatoare atunci când este pe scenă.

 

Fecioară 

Fecioara poate face, aranja sau descoperi orice, de la cel mai confortabil scaun până la cea mai bine organizată recepţie de nuntă, să repare motoare de maşini sau să ajute un copil la tema de la algebră. Pe scurt, dacă se poate face ceva cu un minim de unelte, Fecioara poate face acel lucru. Sunt nişte genii în ale creativităţii şi ingeniozităţii – în special atunci când vor să ajute pe cineva.

 

Balanţă 

Există o calitate specifică creativităţii Balanţei care nu poate fi duplicată de niciun alt semn zodiacal. Nu contează ceea ce fac, nu se vor opri până când nu este frumos, iar pentru Balanţă frumuseţea înseamnă echilibru. Aşa că indiferent ce realizează, dacă este posibil, ei se asigură că reflectă aceste calităţi: frumuseţe, echilibru şi simetrie. Acelaşi lucru se aplică pentru păr, cosmetice, aranjamente florale sau orice altceva ce ating, toate capătă frumuseţe şi echilibru.

 

Scorpion 

Dacă este ceva sinistru, misterios sau dificil de aflat, atunci este specialitatea Scorpionului – este prima modalitate prin care îşi pot arăta latura creatoare. Ei sunt în mod egal şi detectivi, analişti şi dezlegători de mistere, şi nimic nu îi încântă mai mult decât să îşi arate aceste calităţi. La urma urmei, nimic nu este mai frumos decât să ştii cum se va termina noul thriller.

 

Săgetător 

Călătoriile de lungă durată şi distanţa, oamenii noi, accentele străine, animalele şi educaţia – toate sunt în topul listei Săgetătorului. Cel mai bine îşi dezvăluie creativitatea călătorind şi descoperind lucruri noi, remedii pentru diferite boli, dezlegând puzzle-uri. Săgetătorul este un semn de foc, iar focul este baza vieţii – şi nu a fost niciodată timid în a se arăta.

 

Capricorn 

Ceea ce iubesc cel mai mult este ordinea, autodisciplina, aşa că modul lor de a-şi arăta creativitatea este să organizeze, să formeze, să clasifice şi să catalogheze. Ca să nu mai spunem că ei au un dar pentru arhitectură, indiferent că asta este profesia pe care şi-au ales-o sau un hobby. Ei pot vizualiza orice – şi odată ce şi-au propus un lucru îl pot realiza.

 

Vărsător 

În primul rând, Vărsătorii au nevoie să fie motivaţi – de o cauză sau ceva la care ei ţin. Atunci este momentul când ideile creatoare ies la suprafaţă, şi având în vedere că sunt nişte fiinţe uimitor de inteligente, sunt la fel de uimitori şi când vine vorba de creativitate. Dacă vrei să numeşti un domeniu în care sunt creativi, este imposibil de prezis ce are Uranus, planeta care îi guvernează, în agendă.

 

Peşti 

Nu sunt familiarizaţi cu conceptul de limite, acest lucru este destul de înfricoşător pentru imaginaţia lor. Ei sunt artişti, poeţi sau actori. În timp ce noi ne luptăm să realizăm o schiţă care vag se aseamănă cu o pisică – şi mai puţini sunt cei care se simt destul de siguri pentru o audiţie cu o piesă de Shakespeare sau să compună o odă – , Peştii pot face toate acestea cu cea mai mică uşurinţă. Petrecerea unei zile împreună cu ei poate fi catalogată drept creativă din punct de vedere educaţional.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!