Cătălin Botezatu, designer pentru Tarom și Echipa Națională de Fotbal

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 29 aprilie 2016

Catalin Botezatu_uniforme Tarom3Cătălin Botezatu a creat noile uniforme ale membrilor de echipaj Tarom. De acum înainte, angajații companiei aeriene vor purta haine create de designer.

Botezatu a creat peste 800 de schițe, din care reprezentanții companiei le-au ales pe cele preferate.

„Multă lume spune că avem cele mai frumoase femei și cele mai bune servicii. N-a fost ușor. S-au făcut peste 800 de schițe. S-au dorit tot felul de variante, lumea a fost nehotărâtă. După ce am făcut acele 800 de schițe, s-a ajuns la varianta aceasta curată, elegantă, rafinată”, a declarat Cătălin Botezatu.

Reprezentanții Tarom explică de ce l-au ales pe Botezatu pentru a le crea uniformele.

„Proiectul de schimbare a uniformelor Tarom a venit natural din nevoia de a reprezenta corect imaginea de astăzi a companiei și s-a constituit în jurul valorilor companiei: tradiție, eleganță, siguranță. Noul design poartă semnătura lui Cătălin Botezatu. Ne-am dorit ca noile modele să păstreze cromatica tradițională a brandului Tarom, într-o notă proaspătă și elegantă, adaptată tendințelor acestei industrii aflată într-o permanentă evoluție. În acest scop, noile uniforme readuc în prim plan rochia și capa, elemente definitorii ale eleganței feminine. Uniforma personalului navigant și serviciile oferite la bord pasagerilor sunt două elemente care completează imaginea unei companiei aeriene”, au declarat aceștia.

Echipa națională de fotbal, îmbrăcată de Botezatu la Euro 2016

Cătălin Botezatu va îmbrăca echipa națională de fotbal la Euro 2016. Mai exact, sportivii vor purta, în deplasare, în afara terenului de fotbal, costume elegante și accesorii sub brandul Vigo, cel pe care Cătălin Botezatu l-a lansat alături de Ionuț Marin.

Vestimentațiile sunt realizate din materiale aduse din Italia și Marea Britanie și confecționate în România, într-o fabrică din Botoșani.

„Oferim produse de lux, dar la prețuri premium pentru că în România nu sunt prețuri mici.

Cu siguranță, când ne vom extinde pe plan internațional, aceste prețuri vor fi considerate mici, dar momentan pentru România sunt niște prețuri corecte. Nu ai să găsești o stofă de bună calitate la un preț atât de accesibil”, a declarat designerul pentru Wall-street.ro.

Piesele vestimentare din prima colecție au fost purtate, în premieră, chiar de Botezatu la începutul acestui an, când a participat la evenimentul Pitti Uomo de la Florența.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!