Câți bani câștigă Ștefan Hrușcă în 6 ore!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 18 decembrie 2015

Ștefan Hrușcă, deși stabilit de mulți ani în Canada, revine în fiecare an în România pentru câteva concerte de colinde care, de cele mai multe ori, se desfășoară cu casa închisă.

Ștefan Hrușcă are agenda plină și anul acesta, organizând magicele concerte de Crăciun. Acestea au loc inclusiv la Teatrul Naţional din Bucureşti. Artistul a avut programate, pe 14 decembrie, două reprezentaţii, una de la orele 17.30, iar cealaltă de la orele 20.00. S-au vândut 6.000 de bilete, cel mai ieftin fiind 60 de lei. Potrivit unor surse citate de cotidianul Click!, Hrușcă nu va concerta degeaba, ba dimpotrivă, va încasa niște sume importante. Astfel, dacă tariful său ajunge la 10.000 de euro pentru un eveniment important, pentru cele două reprezentanții din București, acesta va încasa dublu, adică 20.000 de euro, scrie Click!.

Ştefan Hruscă este stabilit de 24 de ani în Canada, însă în fiecare an revine în România pentru un turneu impresionant. Și anul acesta va susține nu mai puțin de 26 de concerte, în întreaga țară.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!