Caz incredibil la Londra: copii români, dați spre adopție unor homosexuali!

Articol publicat in sectiunea Diaspora, Poveşti româneşti pe data 16 mai 2016

Londra_familia Barbu_Diana si Andi

După toate cazurile de copii de români imigranți, luați din sânul familiei, un nou scandal izbucnește la Londra. De această dată, situația este și mai dramatică, deoarece copiii au fost dați în plasament unei familii de homosexuali. Astfel, un judecător englez a decis că este mai bine pentru viitorul unor copii să fie luați de lângă mama și tatăl lor pentru a fi crescuți de un alt tată și o „mamă” care poartă barbă! Serviciile sociale britanice le-au transmis părinților să nu-și facă griji pentru copii, deoarece aceștia vor primi o educație corespunzătoare din partea părinților adoptivi și vor primi chiar și consiliere psihologică, pentru a se obișnui cu noua componență familială!

Florin și Claudia s-au cunoscut în Londra în 2007. Un an mai târziu s-a născut primul copil, Diana. După patru ani a apărut și al doilea copil, Andi. Privitor la prima intervenție a statului englez, tatăl recunoaște că au fost probleme în familie, într-un interviu pentru Diaspora Românească.

—————————————

„Ca orice familie, am trecut prin momente mai bune și mai proaste. Au apărut certuri între mine și soție, și așa au apărut primele sesizări la serviciile sociale britanice. În 2012, am primit primele vizite, care s-au soldat cu rapoarte false ale inspectorilor. Vreau să vă spun că dincolo de problemele mele conjugale cu soția, amândoi ne iubim copiii. Inițial, ca să salvez situația, am acceptat să părăsesc domiciliul, în ideea ca Diana și Andi să rămână la soția mea. Cu toate acestea, inspectorii au luat copiii și de atunci ne luptăm să-i aducem acasă. Pentru mine nu contează unde, la mine, la soție, oriunde ar fi, doar să-i putem vizita, să putem să-i vedem. Țin să menționez că din 2014 nu mi-am mai văzut copiii mei.”

Florin Barbu

—————————————

 

Recurs pierdut de familie acum câteva zile

Tatăl Florin și mama Claudia au încercat să-și recapete copiii pierduți, dar nu au avut nicio șansă în fața unui judecător care nu a ținut cont de nicio dovadă adusă de cei doi părinți.

—————————————

„Am oferit judecătorului mai multe soluții pentru a ne putea salva copiii, dar nici una nu a fost luată în considerare. A fost un proces pierdut din start, atât timp cât judecătorul a ignorat toate dovezile noastre. Ne-a spus în față că nu ne va da copiii înapoi, iar decizia scrisă o vom primi într-o săptămână.”

Florin, tatăl copiilor

—————————————

 

Copiii vor fi crescuți de o familie de homosexuali

Un alt șoc l-au avut cei doi părinți atunci când au aflat că micuții vor fi crescuți de o familie de homosexuali. În timp ce ei se luptau cu statul englez pentru a-și recăpăta copiii, același stat a decis că acestora le va fi mai bine într-o familie alcătuită din doi bărbați.

—————————————

„Inspectorii mi-au spus să nu-mi fac griji pentru că aceștia au servicii foarte bune, sunt bine plătiți, duc o viață sportivă iar partea bună e că, oricum, copiii vor fi împreună. De asemenea, aceștia m-au asigurat că Diana, fata mai mare, va avea parte de consiliere psihologică pentru a trece de momentele în care prietenii și colegii vor râde de ea pentru că are un tată și o mamă de același sex. Altfel spus, statul englez preferă să accepte că această familie va reprezenta un șoc pentru copil, dar nu a luat nici un moment în calcul ideea ca acești copii să fie crescuți de unul din părinții naturali!”

Florin Barbu

—————————————

 

Greva foamei la CEDO

În urma acestei decizii a instanței britanice, Florin Barbu a decis să intre în greva foamei la Strasbourg, la intrarea principală a sediului Curții Europene a Drepturilor Omului. Acesta va începe protestul începând de marți, 17 mai.

Citiți pe larg AICI despre drama acestei familii în interviul dat în exclusivitate ziarului Diaspora Românească de FLORIN BARBU.

Autor articol: Gelu Irimia
Etichete: , , , , , ,

Comentarii

6 pareri la “Caz incredibil la Londra: copii români, dați spre adopție unor homosexuali!”

 1. LE Spune:

  Domnul presedinte al tuturor romanilor a murit?premierul doarme? Ce faceti conducatorii nostri iubiti: vindeti energia tarii acum? si pe copii tot in acest cadru? Daca INIMA NU AVETI, aveti macar BUNSIMT fata de copii nostri!!Este O RUSINE CA S
  TATUL ROMAN DOARME!

 2. LE Spune:

  VRETI SA NE RASCULAM? Avem PATRU MILIOANE de cetateni romani plecati; de bine CE O DUCETI VOI, nu ei!Vindeti tara; lucru pe care nici chiar CEAUSESCU nu a facut o; DIMPOTRIVA;nu aveam 1 dolar datorie; acum avem OPTZECI DE MILIARDE DE EURO!!!!!!In care buzunare fierbinti au intrat, ca romanul o duce cumplit.Rusine sa va fie!R U S I N E !

 3. LE Spune:

  TREZIT VA ! suntem o rusine in fata celorlate tari;pana si India si a recuperat copiii; stiti ca se dau pe bani grei homosexualilior,nu?Copiii au nationalitate romana!!!!!!!!ORI NU VA PASA?

 4. Cristii Spune:

  Nu au timp politicienii nostrii ei se ocupă de alegeri

 5. rumburak Spune:

  Mai bine o pereche de gay decit sa fie crescuti de romani o natie agresiva si ignoranta asa sau salvat de un ambient nesanatos si violent asa macar cineva le va asigura un viitor posibil mult mai bun

 6. LE Spune:

  „probabil” nu ar fi bine sa te duci si tu la o mama de gen ascultin, sa i spui „mama draga cu barba”?
  Daca ei s au despartit, e mai bine fara unul sau altul din parinti?asa crezi tu?Vaaaaiii!
  Ai vrea s ai o fetita crescuta de doi homo?
  E ca si vand ai las o la „ala rau”…brrrr

Spune-ti si tu parerea!