Ce adoră bărbații la femei?

Articol publicat in sectiunea Horoscop pe data 17 martie 2014

Berbec

Eşti activă, îndrăzneaţă şi mereu veselă, lucruri pe care bărbaţii le găsesc irezistibile. Eşti mereu plină de energie şi nimic nu pare să te ţină în loc. Pune-ţi aceste calităţi în valoare! 

Taur

Ai o alură rafinată, delicată şi pari să ştii mereu ce trebuie să spui şi cum să reacţionezi. Nu este de mirare că majoritatea bărbaţilor care te cunosc te admiră din umbră. Naturaleţea de care dai dovadă este, de asemenea, ceva ce îi atrage ca un magnet pe bărbaţi. 

Gemeni

Eşti tot timpul pusă pe glume, ca un copil care are mereu chef de joacă. Bărbaţii îți adoră simţul umorului, dar şi capacitatea de a te transforma din copilă râzgâiată în divă sexy de la o clipă la alta. 

Rac

Ceea ce adoră barbaţii la tine este compasiunea şi empatia de care dai dovadă. Eşti grijulie ca o mamă, iar bărbaţii iubesc la nebunie să fie în centrul atenţiei tale. Iar pentru că eşti romantică şi diafană, eşti exact precum zâna cea bună din fanteziile lor… 

Leu

Cu siguranţă majoritatea bărbaţilor care te cunosc sunt îndrăgostiţi de tine. Şi asta pentru că adoră atitudinea ta curajoasă şi îndrăzneaţă, de divă şi stăpână, în acelaşi timp. Nu uita să-ţi pui în valoare şi latura mai „domoală”, pentru că poţi părea inaccesibilă.

 

Fecioară

Cei mai mulţi bărbaţi îşi doresc o soţie ca tine: feminină, cu picioarele pe pământ, rafinată şi cu un simţ practic foarte bine dezvoltat. Bărbaţii care te cunosc se îndrăgostesc, pur şi simplu, de capacitatea ta de a organiza totul fără pic de efort, de a pune la punct orice detaliu şi mai ales, de a face toate astea zâmbind. 

Balanţă

Frumuseţea femeilor din zodia balanţei este legendară. Şi, evident, acesta e primul lucru pe care bărbaţii îl observă. Dar dincolo de asta, firea ta artistică, originală şi feminină îi atrage ca un magnet. Iar dacă mai punem la socoteală şi loialitatea ta faţă de prieteni şi persoanele dragi, nu e de mirare faptul că eşti prezentă în visele tuturor celor care cunosc. 

Scorpion

Emani sexualitate prin fiecare por, ceea ce atrage cu siguranţă atenţia bărbaţilor. Chiar şi cele mai banale mişcări ale tale par lascive şi sexy. Iar când vine vorba de alura ta misterioasă, este de înţeles de ce amicii tăi de sex masculin fac adevărate pasiuni ascunse pentru tine. 

Săgetător

Eşti plină de viaţă, de energie şi ai un simţ al umorului irezistibil. Iar când vine vorba de curaj, sport şi aventuri, eşti pe primul loc. Bărbaţii adoră toate aceste calităţi ale tale. 

Capricorn

Ce poate fi mai sexy decât o femeie hotărâtă, ambiţioasă şi cu o alură de profesoară sexy şi rea? Ei bine, asta adoră bărbaţii cel mai mult la tine. Iar dacă punem la socoteală faptul că inteligenţa este foarte sexy, atunci eşti clar în avantaj. 

Vărsător

Eşti veselă, relaxată şi ai mereu tot felul de idei neobişnuite şi originale, care îi lasă pe toţi muţi de uimire şi admiraţie. Eşti altfel decât ceilalţi, ceea ce bărbaţii iubesc foarte mult. 

Peşti

Ai acel ceva care îi atrage pe bărbaţi ca un magnet. Este vorba de energia ta emoţională foarte puternică. Când intri într-o cameră, parcă apar scântei şi toată atenţia este îndreptată asupra ta.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!