Ce-l așteaptă pe Bourceanu

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 5 iunie 2015

bourceanu„Este o idioţenie ce am făcut. După acest meci, nu cred că mă mai vrea cineva de la Steaua”, a fost declaraţia dată de Alex Bourceanu după meciul cu Botoşani, unul în care a făcut un gest dubios având în vedere experienţa de care dispune. Fostul căpitan al Stelei a fost introdus în minutul 59, pentru a acoperi zona lăsată liberă de eliminarea lui Prepeliţă, dar a primit două cartonaşe galbene şi a părăsit terenul după numai 5 minute.

Bourceanu a declarat că regretă ce s-a întâmplat şi nu-i rămâne decât să se întoarcă în Turcia, unde mai are contract cu Trabzonspor până în 2016. Sunt, însă, şanse mici să fie păstrat şi aici. Cu un salariu lunar de 60.000 de euro, mijlocaşul n-a reuşit să convingă pe nimeni că merită să rămână la Trabzonspor.

Bourceanu a avut şi ghinion, după ce s-a accidentat grav în toamna trecută. Turcii l-au trimis să se recupereze la Steaua, dar problemele medicale, forma slabă şi relaţiile reci cu Gâlcă l-au ţinut mai mult pe bară. Publicaţia turcă 61saat.com crede că acum jucătorul român urmează să aibă o întâlnire cu antrenorul Ersun Yanal, în care să-şi discute viitorul.

Trabzonspor este pe locul 5 în prezent, cu o etapă înainte de final, dar are șansa să prindă loc de Europa League. În funcţie de ce se va întâmpla, Ersun Yanal îşi va contura lotul pentru următorul sezon. Unul din care Bourceanu n-are şanse foarte mari să rămână. În acest context, jurnaliştii de la 61saat.com aduc aminte şi de una dintre peripeţiile lui Bourceanu la Steaua, bătaia cu Gabi Tamaş.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!