Ce pot face noile aplicații Facebook

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 18 martie 2016

Facebook MasqueradeCum te asiguri că rămâi numărul 1 când te numești Facebook? Cumperi tot ce apare nou, cum ar fi cea mai nouă aplicație pentru selfie-uri, anunță stirileprotv.ro.

A ajuns foarte repede în topuri pentru că le permite utilizatorilor să își schimbe radical fizionomia.

Este vorba despre Masquerade, o aplicație foarte la modă, care ne permite să ne facem selfie-uri „cu mască”, disponibilă și pe Android, și pe Iphone. A fost creată de programatori ruși, care vor lucra însă la biroul Facebook din Londra, iar următorul pas este integrarea sa în rețeaua socială deținută de Mark Zuckerberg, astfel încât să ne putem posta mai ușor selfie-uri amuzante.

Aplicația care-ți permite să spionezi prietenii de pe Facebook

Dacă nu era îndeajuns de ciudat internetul și comportamentul unora pe internet, un programator originar din Danemarca demonstrează cum informațiile colectate de Facebook oferă detalii despre viața personală a utilizatorilor.

O aplicație analizează datele păstrate de Facebook despre utilizatorii aplicației Messenger, care este monitorizată o dată la zece minute, evidențiind programul zilnic al fiecăruia.

Poți afla la ce oră se trezește în fiecare dimineață, dacă pierde nopțile prin cluburi sau se culcă devreme în fiecare seară, scrie washingtonpost.com.

„Nu am intenționat să-mi spionez prietenii”, declară Soren Louv-Jansen, dezvoltatorul aplicației.

El afirmă că prin inițiativa sa dorește să atragă atenția asupra modului în care utilizatorii Facebook pot fi spionați.

Aplicația a stârnit nenumărate reacții, majoritatea de revoltă pentru cât de exact este.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!