Ce purtam in serile speciale de sarbatori

Articol publicat in sectiunea Femina pe data 14 decembrie 2009

Creatorii de modă au lansat tendinţele în modă pentru petrecerile de sfârşit de an. Acestea sunt o avanpremieră a ceea ce se va purta în 2010: materiale inedite, aplicaţii de perle şi cristale Swarovski, voaluri şi mătăsuri naturale sau, dimpotrivă, plastic şi metal. Fie că este vorba despre negru sau culorile stridente, imaginaţia designerilor nu are limite, iar propunerile lor se mulează pe oricare stil. Cu puţină îndrăzneală şi atenţie la accesorii poţi purta o ţinută reuşită în noaptea dintre ani.

Creatoarea de modă Laura Olteanu a propus la Bucharest Fashion Week „Sculpturi din mers”, o colecţie dedicată miturilor starurilor hollywoodiene. Ţinutele propuse de ea sunt realizate din materiale scumpe accesorizate cu perle şi cristale Swarovski. Pentru seara de Revelion, poţi să te orientezi către o rochie neagră din dantelă, mătase sau satin. Nu uita că şi argintiul este în tendinţe! Astfel look-ul tău va părea descins din anii ’50. Rochia fiind vedetă, foloseşte accesorii mici şi strălucitoare.

Dacă nici nu vrei să auzi de rochii elegante şi o ţinută neconvenţională te caracterizează, ce ai zice de stilul anilor ’80? Ar merge o rochie scurtă din lurex şi colanţi sau una realizată din materiale îndrăzneţe: plastic sau cu aplicaţii din metal. Culorile stridente sunt caracteristice acestui stil, aşa că va fi distractiv să le combini. Nu uita de perechea de pantofi cu toc cui, foarte înalt sau cizmele peste genunchi şi o geantă plic.

Pentru cele mai „băieţoase”, costumul tuxedo este o alegere foarte potrivită. Sacoul cambrat, care urmăreşte linia siluetei, aduce un plus de feminitate, iar pantalonii îţi permit să te simţi în largul tău. O astfel de ţinută poate fi accesorizată cu broşe cu cristale Swarovski sau un şirag de perle.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!