Ce se întâmplă pe străzile britanice?

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 5 august 2015

uk_van-car-share-kiss_1

 

Van remorcat pe portbagajul unui autoturism

Ai zice că de asemenea inventivitate numai românii ar putea da dovadă. Şoferul scosese roţile din faţă ale vanului, precum şi motorul şi uşile acestuia şi cumva l-a ridicat pentru a-l sprijini de portbagajul deschis al maşinii lui. Pentru a nu se desprinde, a legat cele două vehicule între ele cu o curea albastră şi a pornit liniştit la drum.

Şoferul a fost într-un final oprit de poliţie, care a şi postat nişte fotografii pe contul de twitter al secţiei din Gloucestershire.

Conducătorului auto descurcăreţ i s-a spus că ar putea fi chemat la tribunal, dar altfel nu a fost penalizat în nici un fel.

 

Închis pentru că a fugit de poliţie, conducând cu 130mph!!!

uk_mcmahon-jailed_1

Dominic McMahon, de 22 de ani, a recunoscut că a condus periculos în mai, pe străzile din Deeside, după ce a refuzat să i se facă testul de alcoolemie, în condiţiile în care s-a descoperit şi o cantitate de cocaină în posesia sa. Sentinţa primită de acesta a fost de opt luni de zile de închisoare.

McMahon a încercat să scape de poliţie, conducând cu 100 de mile la oră în zone unde erau şi alţi participanţi la trafic, precum şi pietoni, a accelerat la un moment dat până la viteza de 130 de mile la oră, iar, în final, înainte de a fi prins, a circulat cu viteză în sensul opus pe o stradă cu un singur sens. Carnetul i-a fost suspendat pe o perioadă de doi ani şi va fi nevoit să dea din nou testul de şoferie, varianta extinsă.

 

A fost urmărit de poliţie şi a decedat într-un accident

Un bărbat de mai bine de 40 de ani a murit într-un accident auto, după ce s-a lansat într-o cursă fatală, fiind urmărit de poliţia din Kent.

Accidentul a avut loc sâmbăta trecută, pe Maidstone Road, în Rochester, după ce a refuzat să oprească la semnul ofiţerilor de poliţie aflaţi în zona Delce Road.

 

Şofer de 40 de ani cu permis de conducere provizoriu

uk_masina-confiscata_1

Un conducător auto a fost într-un final oprit de poliţie, după ce a condus pe baza unui permis de conducere provizoriu pentru mai bine de 40 de ani.

Poliţia l-a oprit pe acesta la joncţiunea 5 de pe autostrada M5 joia trecută, în Bromsgrove, Worcestershire. Şoferul avea ca pasageri în maşină doi nepoţi de-ai săi, fiica şi nevasta acestuia.

Maşina acestuia a fost confiscată de poliţie, iar ofiţerul de poliţie a comentat pe twitter, spunând că şoferul a tot condus pe baza unui permis provizoriu încă dinainte de a se naşte el.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!