Ce va face Rusescu?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 29 mai 2014

536 raul rusescuUnai Emery, actualul antrenor al echipei FC Sevilla, este principala alegere a italienilor de la AC Milan pentru postul de antrenor, susţine pe blogul său Gianluca Di Marzio, un jurnalist italian care colaborează cu Sky Sports. Antrenorul în vârstă de 42 de ani a reuşit în acest sezon să câştige Europa League şi a terminat pe locul 5 în Spania.

Performanţa din cupele europene l-a făcut un Unai interesant pentru AC Milan, club care se află departe de gloria din vremurile bune. În ultimii ani, milanezii s-au confruntat cu serioase probleme financiare, lucru care i-a ţinut departe de performanţă. În sezonul încheiat, AC Milan a terminat pe locul 8 în Serie A, fiind depăşită de echipe ca Parma şi Torino.

Gianluca Di Marzio susţine că se pune la punct planul pentru viitorul sezon, iar unul dintre elementele acestui proiect este înlocuirea lui Seedorf cu Unai Emery. Antrenorul spaniol se află la final de contract cu FC Sevilla, însă conducerea echipei este de părere că Emery va accepta propunerea de prelungire:

„În aceste zile am auzit vorbindu-se despre multe echipe interesate de antrenorul nostru. Este normal pentru că a avut un sezon bun, dar el mi-a spus că va semna prelungirea contractului. Sunt liniştit şi el e la fel. Vom merge împreună înainte pentru cel puţin un an”, a anunțat Jose Castro Carmona, preşedintele clubului andaluz. Gianluca Di Marzio susţine și că Emery ar putea ajunge totuşi la AC Milan, dar şi că oficialii italieni vor lua săptămâna aceasta o decizie în acest sens.

În cazul în care Emery va accepta oferta celor de la AC Milan, Rusescu are o nouă şansă la FC Sevilla. Fostul atacant al Stelei n-a avut ocazia să joace atât de des cât a fost Unai Emery pe bancă, iar presa spaniolă a scris că românul a fost marginalizat pentru că transferul său s-a realizat peste dorința antrenorului. Rusescu nu a primit foarte multe şanse la Sevilla, iar în retur a fost trimis să joace, sun formă de împrumut, la Sporting Braga. Acum s-a întors la Sevilla și un nou tehnician pe banca spaniolilor ar putea însemna o şansă extraordinar de bună pentru Rusescu.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!