Ce zodie ți se potrivește?

Articol publicat in sectiunea Horoscop pe data 13 februarie 2015

couple_dinner1_1

Berbec

Partenerul ideal: Berbec, Leu, Săgetător.

Cu toții sunt cuceritori aprigi, deloc complicați, cu care se poate ajunge repede în pat. Însă sunteți pe aceeași lungime de undă și în alte domenii: poți flirta de minune cu bărbații născuți în această zodie, poți discuta, cu ei îți poți face chiar planuri pe termen lung. La început lucrurile pot părea promițătoare și cu Gemenii și Vărsătorii. Dar nu poate fi vorba despre o relație de durată – imediat cum relația devine mai serioasă, amândoi o vor lua la goană.

Nu te potrivești cu: Racii și Capricornii.

 

Taur

Partenerul ideal: Rac, Capricorn, Pești.

Dacă tu te agăți cu ghearele de partener, Racii rezistă presiunii, ba chiar se bucură. Dacă tu vrei o casă, Racul face rost de banii necesari. Tu și casa voastră sunteți ca o oază de liniște pentru sufletul lui. Te înțelegi bine și cu Peștii sau Capricornii – puteți clădi un parteneriat armonios. Grija pe care ți-o arată nativul din Pești te emoționează, iar în brațele lui te vei simți ca în al nouălea cer. Doar că el iubește pe toată lumea… Cu Capricornii poți avea mai mult o relație de prietenie.

Nu te potrivești cu: Gemenii și Vărsătorii.

 

Gemeni

Partenerul ideal: Berbec, Leu, Săgetător.

Berbecul adoră capacitatea ta de a-l admira și, în același timp, de a te distanța ușor. Dacă vă veți lăsa unul altuia destul spațiu, aveți șanse bune la o relație de lungă durată. Cu un Leu, în schimb, vei trăi clipe de neuitat. El te va alinta ca pe o regină și va fi cel mai bun iubit pe care l-ai avut vreodată. Te poți îndrăgosti la prima vedere și de un Săgetător. Iar dacă vă va reuși saltul de la îndrăgosteală la dragoste, atunci veți trăi împreună până la adânci bătrâneți!

Nu te potrivești cu: Peștii, Vărsătorii și Balanțele.

 

Rac

Partenerul ideal: Fecioară, Scorpion, Pești.

Tu și bărbatul-Fecioară v-ați căutat îndelung unul pe celălalt! Numai tu reușești să-l determini să nu-și mai țină în frâu sentimentele. Cu răbdare și multă tandrețe, el se va transforma în iubitul ideal. Cu Scorpionii te leagă o iubire ceva mai sexuală. Cu un nativ din Pești ai toate șansele să simți că ți-ai găsit sufletul-pereche (dar nu este un tip pe care să te bazezi). Poți găsi unele puncte comune și cu bărbații născuți în zodia Capricorn.

Nu te potrivești cu: Săgetătorii și Berbecii – orice relație s-ar termina într-un mare fiasco!

 

Leu

Partenerul ideal: Berbec, Săgetător, Balanță.

Dacă ai șansa unei relații cu un Berbec, împreună veți trăi Raiul pe Pământ – în special când vine vorba de sex! Relația poate fi de durată dacă el te admiră îndeajuns, iar tu nu îl critici non-stop! Poți avea parte de senzații extrem de intense din punct de vedere erotic și cu un Săgetător: dar el e genul care poate face diferența dintre sex și dragoste… O puternică atracție ai și pentru Balanțe. Aici există, însă, un mic pericol: tu ești mai puternică decât el, iar relația nu va putea evolua.

Nu te potrivești cu: Peștii, Scorpionii și Taurii.

 

Fecioară

Partenerul ideal: Capricorn, Scorpion, Fecioară.

Cu un Capricorn poți trece prin orice fel de încercare. Vei avea parte de o dragoste profundă și de stabilitate. Scorpionul se va simți în siguranță în brațele tale și te va iubi enorm. Relația cu un nativ în Fecioară va deveni, pe zi ce trece, tot mai armonioasă. Cu un Taur vei avea o relație confortabilă, care va duce, uneori, la lipsa de pasiune.

Nu te potrivești cu: Gemenii și Săgetătorii.

 

Balanță

Partenerul ideal: Săgetător, Vărsător, Leu.

Ești o persoană șarmantă, sociabilă și misterioasă – adică exact ceea ce îi trebuie unui Săgetător. Relația cu un Vărsător se poate dezvolta foarte frumos dacă vă veți acorda unul altuia destul timp și spațiu. Cea mai fericită vei fi la brațul unui Leu! Trebuie doar să înveți să te obișnuiești cu ego-ul său exacerbat!

Nu te potrivești cu: Fecioarele și Racii.

 

Scorpion

Partenerul ideal: Rac, Capricorn, Pești.

Cu Racul ești exact pe aceeași lungime de undă și vă bucurați de grija și de atenția pe care o manifestați unul pentru celălalt. Pe de altă parte, te pot lega sentimente profunde și, de ce nu, o mare pasiune, pentru un Capricorn. Împreună formați o echipă perfectă! Cu un Pește ai șanse la o relație fericită, dacă el va renunța la a idealiza sentimentele de iubire și, în general, relațiile de dragoste.

Nu te potrivești cu: Leii, Vărsătorii.

 

Săgetător

Partenerul ideal: Berbec, Balanță, Săgetător.

Ești atât de temperamentală, ai atât de multă pasiune încât Berbecii sau Balanțele vor fi de-a dreptul impresionați. Le vei lua mințile acestor bărbați! Asta înseamnă că ai cele mai bune șanse la o relație fericită împreună cu aceste două semne zodiacale! Cu cât îi oferi mai mult spațiu Balanței, cu atât mai stabilă va deveni relația voastră. Și cu un Săgetător poți descoperi că relația devine cu timpul tot mai profundă și mai plină de satisfacții.

Nu te potrivești cu: Peștii, Fecioarele.

 

Capricorn

Partenerul ideal: Taur, Scorpion, Pești.

Personalitatea Taurului e foarte asemănătoare cu a ta, iar acest lucru e reconfortant. Tu îi conferi siguranță. Dacă te va înșela, te vei răzbuna și tu. Scorpionul are talentul de a-ți deschide inima și sufletul și de a-ți trezi pasiunea: veți face o pereche de vis. Poți descoperi ca nutrești o dragoste profundă și pentru un nativ al zodiei Pești. Veți avea parte de momente pasionale. Vor fi, însă, de scurtă durată, dacă nu clădiți ceva durabil!

Nu te potrivești cu: Balanțele, Gemenii, Berbecii.

 

Vărsător

Partenerul ideal: Gemeni, Săgetător.

Cu Gemenii poți să comunici de minune. În plus, vă puteți bucura împreună de călătorii de vis. Umorul este factorul care vă leagă cel mai mult. Din punct de vedere astrologic, formați o pereche perfectă! Alături de un Săgetător descoperi o compatibilitate sufletească uimitoare: o relație de durată are toate șansele de izbândă, în ciuda temerilor voastre. Și pofta de viață a Leilor va reuși să te resusciteze din acea răceală intelectuală caracteristică ție.

Nu te potrivești cu: Taurii, Scorpionii.

 

Pești

Partenerul ideal: Taur, Scorpion, Capricorn.

Un Taur poate să fie sprijinul tău atunci când te confrunți cu realitatea dură. În schimb, tu îi vei trezi interesul pentru romantism. E posibil să vă bucurați de o dragoste ce va dura toată viața! Ai șanse mari și cu un Scorpion: tu îi conferi liniște sufletească, iar el se va lupta cu oricine ți se va împotrivi. Și Capricornii pot fi o alegere fericită: el va organiza viața de zi cu zi, iar tu vei dărâma zidul gros pe care și l-a clădit în jurul inimii.

Nu te potrivești cu: Leii și Gemenii.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!