Ce zvon: Dorinel la Marseille!!!

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 16 decembrie 2013

515 dorinel munteanuDorinel Munteanu ar putea sa intre in curand in circuitul antrenoratului la nivel inalt. Dupa ce s-a despartit de rusii de la Kuban Krasnodar, lucru produs in toamna, tehnicianul roman este vehiculat ca una dintre variantele luate in seama pentru banca tehnica a francezilor de la Olimpique Marseille!

Gruparea din sudul Frantei s-a despartit in weekendul care a trecut de antrenorul Elie Baup, iar presedintele Jose Anigo a anuntat ca va asigura un interimat ciudat pana la gasirea unei alte solutii. Culmea, mai toate variantele celor de la OM sunt din Rusia, printre candidatii de pe lista numarandu-se Yuri Krasnozhan (liber de contract, fost la Terek), Slavoljub Muslin (liber de contract, fost la FC Krasnodar) sau Luciano Spalletti (actualmente la Zenit).

Dorinel Munteanu avea un salariu de 1,5 milioane euro la Kuban, iar la plecare a primit 2,4 milioane de euro, adica exact suma care i s-ar fi cuvenit pentru urmatoarele trei sezoane din contract.

Aceasta nu este singura varianta pentru Dorinel, unele surse acreditand ideea ca acesta ar mai avea o oferta din Germania, in Bundesliga, campionat in care deja a activat si ca jucator.


Etichete: , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!