Cea mai bună perioadă a lui Pantilimon

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 4 decembrie 2015

608 pantilimonSunderland a legat în premieră în acest sezon două succese consecutive în campionat. Costel Pantilimon este chiar entuziasmat de creșterea de formă a echipei sale.

„Este fantastic, pentru echipă şi pentru mine, că am obţinut 6 puncte şi că am reuşit două meciuri fără să primim gol. Este important să nu primim gol, pentru că am muncit din greu şi am crescut mult.

Ştiam că dacă reuşim să nu primim gol, cineva va reuşi să înscrie, iar sâmbătă am avut parte de două execuţii fantastice.

Stoke nu mai primise gol de mult timp şi e o echipă bună, un lucru pe care l-a arătat în prima repriză. Noi am fost, însă, mai puternici în momentele cheie”, a spus Pantilimon pentru site-ul oficial al clubului.

Sunderland va avea o perioadă foarte grea. În decembrie va juca împotriva lui Arsenal, Chelsea, City, Liverpool și Watford.

„Big Sam” Allardyce a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Pantilimon, după ce acesta a închis poarta lui Sunderland pentru a doua etapă consecutivă, în meciul cu Stoke.

„Pantilimon e al doilea cel mai important jucător din echipă pentru mine. La fel ca și atacanții, portarii pot decide un meci. Costel m-a impresionat enorm de cînd am preluat-o pe Sunderland”, a spus Allardyce într-un interviu.

„Panti” a fost inclus în echipa etapei din Premier League de pe site-ul oficial al primei ligi engleze. În uma victoriei cu Stoke, Sunderland a părăsit zona fierbinte a clasamentului.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!