Cea mai sexy judecătoare din lume, în Republica Moldova

Articol publicat in sectiunea UK, despre români pe data 12 noiembrie 2015

tizu-e-sexy

Svetlana Tizu este o judecătoare din Chişinău şi a ajuns în atenţia presei moldoveneşti nu neapărat datorită calităţilor sale profesionale, ci mai degrabă din cauza postărilor mai mult sau mai puţin potrivite făcute pe contul său de facebook.

În urma unui decret prezidenţial, Svetlana Tizu a obţinut postul de judecătoare la Chişinău în luna februarie a acestui an. Imediat, presa moldovenească s-a arătat interesată de noua apariţie, pozele de pe contul acesteia de facebook devenind virale, iar ea căpătând imediat titulatura de „cea mai sexy judecătoare din lume”, ne informează Daily Mail.

Svetlana Tizu este o blondă atrăgătoare, iar pozele pe care aceasta le-a făcut publice nu se ridică la demnitatea unui magistrat. Legislaţia moldovenească cere ca imaginea publică a unui astfel de funcţionar al statului să respecte anumite norme de bună cuviinţă, însă judecătoarea Tizu, de 33 de ani, nu a fost deocamdată penalizată disciplinar.

Dar Svetlana Tizu nu este prima judecătoare care comite un astfel de „păcat”. Anul trecut, o altă judecătoare din Chişinău, Maria Cozma, a postat pe contul de twitter o fotografie foarte îndrăzneaţă, în costum de baie, creând o adevărată frenezie pe reţelele de socializare moldoveneşti. În plus, Maria Cozma se putea „lăuda” şi cu faptul că este nepoata preşedintelui Curţii Supreme de Justiţie din Republica Moldova. Criticile la adresa ei au fost foarte dure.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

O parere la “Cea mai sexy judecătoare din lume, în Republica Moldova”

  1. Cornel Soferel de Tandarei Spune:

    Ti doari capu’

Spune-ti si tu parerea!