Cel mai iubit artist și cel mai bun show din România, votați la Media Music Awards!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 14 august 2015

Andra-Media-Music-Awards2015_1Andra a câștigat lupta pentru trofeul „Fans Like Award” ce va fi decernat în cadrul ediției din acest an a Media Music Awards. Solista a primit cele mai multe voturi online pe pagina de Facebook a evenimentului, fiind considerată astfel cel mai iubit artist român. 

Andra a primit 31,1% din totalitatea voturilor. Pe locul doi s-a clasat Andreea Bălan, cu 15% din voturi, iar pe locul 3, Delia, cu 9,8%. Voturile au fost acordate pe pagina de Facebook a evenimentului, care se bucură de o activitate impresionantă din partea celor peste 100.000 de fani. Andra va primi trofeul „Fans Like Award” în cadrul galei ce va avea loc pe 3 septembrie, în Piața Mare din Sibiu. Va fi, de altfel, și primul concert pe care solista îl susține după ce, recent, a adus pe lume o fetiță.

Andra a fost, la edițiile trecute ale Media Music Awards, unul dintre cei mai premiați artiști.

În 2014, artista a câștigat trei premii (Best Rock – VUNK feat. Andra – „Numai la doi”, Fans Like Award, Best Female), în 2013, trei trofee (Best Video – Andra feat What’s Up – „K la Meteo”, Fastest climber – „Inevitabil va fi bine”, Best Female), iar la prima ediție, în 2012, un premiu (Media Forest Award).

Andreea Balan29Cel mai bun show din România, votat de fanii Media Music Awards

Fanii Media Music Awards, cea mai mare gală de premii muzicale din România, au hotărât că Andreea Bălan este artistul român care oferă publicului cel mai bun show. Andreea Bălan a câștigat competiția derulată pe pagina de Facebook a evenimentului, primind cele mai multe voturi la categoria „Best Show”.

Competiția a fost deosebit de strânsă, iar pentru marele premiu s-au luptat, la diferență mică, Andreea Bălan, Andra și Delia.

Andreea Bălan va participa pentru prima dată la Media Music Awards și va primi trofeul „Best Show” în cadrul galei muzicale ce va avea loc la Sibiu, pe 3 septembrie.

S-au anunțat artiștii care cântă la Media Music Awards!

Peste 40 de artiști consacrați vor urca pe scena celei de-a patra ediții a Media Music Awards. În seara de 3 septembrie, la gala muzicală de la Sibiu vor cânta nume cunoscute precum Andra, Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, What’s Up, 3 Sud Est, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Ruby, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Bălan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nucă, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir.

Spectacolul din Piața Mare se va transforma într-un adevărat maraton muzical, la care vor asista peste 40.000 de spectatori.

Artiștii vor cânta pe o scenă impozantă, cu o deschidere de 60 de metri, comparabilă cu lățimea unui teren de fotbal. Pe lângă cei anunțați, vor participa și alte vedete din showbiz și artiști care au șansa să câștige mult-râvnitele premii.

„Fans Like Award” și „Best Show” sunt două din puținele categorii unde câștigătorul este ales în urma votului publicului. În rest, trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015.

Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și tv. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiștilor români, îi premiază pe cei mai iubiți de public și piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media și vizualizări pe internet.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!