Cele mai bizare metode de slăbit!

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 24 martie 2014

Insects are a far more sustainable source of food than livestock or fish.Fiecare femeie știe sute de metode pentru a slăbi cât mai repede. Unele fiind eficiente și naturale, pe când altele riscante și ciudate.

Consumul de ulei sau apă cu zahăr între mese

Potrivit lui Seth Roberts, un psiholog american ce a pus la punct dieta Shangri-La (dieta pentru slăbit în care nu apare senzația de foame), persoanele care beau de două ori pe zi, 1 – 3 linguri de apă îndulcită sau 1 – 2 linguri de ulei de măsline între mese, înregistrează o scădere a apetitului.

Blocarea mirosului cu un cleşte pe nas

Mirosul joacă un rol important în modul cum este percepută mâncarea, din acest motiv se recomandă plasarea unui cleşte de rufe pe nas, păstrând nările închise în timpul mesei. Astfel, deși în farfurie pare că-i mult, dacă nu simți mirosul, nu te mai atrage să mănânci.

Asculți muzică clasică în timp ce mănânci

Muzica clasică are un ritm mai lent, iar atunci când mănânci pe fundalul ei mestecatul devine mai lent și poți savura mâncarea. Astfel, senzația de sațietate vine mai rapid și nu vei mai consuma aceeași cantitate de mâncare.

Pasta de dinți

Nu te apuca să o mănânci. Dieta cu pasta de dinți nu se referă la mâncarea ei. Principiul funcționează pe limitarea apetitului sau a poftelor prin spălarea frecventă a dinților. Aroma mentolată îți „amețește” papilele gustative și reduce pofta de mâncare.

Dieta cu insecte

Această dietă a apărut în Asia și se bazează pe faptul că insectele sunt o sursă de proteine ce ajută la dezvoltarea masei musculare a corpului. Cu ajutorul acestei diete mușchii ard caloriile și grăbesc metabolismul, ce va încuraja pierderea de kilograme.

Dieta cu soare şi aer

Poate fi numită cea mai periculoasă şi nebună dietă. Denumită dieta „Breatharianism”, aceasta susţine că oamenii nu au de nevoie de apă şi mâncare în general. O elveţiancă a ajuns să se teamă să înghită și propria salivă.

Dieta cu viermi paraziți

Este o metodă periculoasă pentru sănătate și dezgustătoare, deoarece acești viermi cresc incontrolabil și se pot extinde la alte organe. Principiul pe care funcționează este că acești viermi îți vor consuma grăsimea și alți nutirenți pe care îi mănânci. Iar când ajungi la greutatea dorită, ții un tratament pentru a scăpa de viermi.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!