Cele mai bune gospodine, în funcţie de zodie

Articol publicat in sectiunea Horoscop pe data 29 iulie 2016

sotie gospodinaBerbec

Femeia Berbec nu-şi petrece în bucătărie mai mult timp decât este necesar. Se dedică familiei şi are grijă ca aceasta să aibă toate cele necesare. Spală, calcă, face curat şi mâncare, însă pentru ea aceste activităţi reprezintă doar o sarcină, nefăcând niciodată o pasiune din aşa ceva.

 

Taur

Femeia Taur este una dintre cele mai bune gospodine din întreg zodiacul. Casa ei este întotdeauna primitoare, caldă şi confortabilă. În bucătărie dovedeşte un adevărat har şi toţi cunoscuţii ei vor profita de pe urma acestui talent nativ, mai ales că-i place să aibă musafiri şi este darnică.

 

Gemeni

Femeia Gemeni devine o bună gospodină numai după ce se aşază la casa ei. Nu o pasionează neapărat treburile casnice, însă se îngrijeşte de casă pentru binele familiei. Nativa este altruistă, fiind gata să ia asupra ei sarcinile mai dificile. Uşa ei este întotdeauna deschisă familiei şi prietenilor.

 

Rac

Femeia Rac învaţă să aibă grijă de casă de la mamă, bunică sau alte rude. Nativa pune mare preţ pe vechile reţete ale bunicii. Casa ei este curată şi confortabilă, cu accente personale, care o ajută să fie un adevărat cămin de familie.

 

Leu

Femeia Leu preferă să aibă o carieră de succes, iar timpul pe care îl petrece acasă este unul destul de limitat. Optează pentru o menajeră atunci când îşi permite. Nativa nu are răbdare să facă mâncare şi nici nu vrea să audă de cămara cu murături.

 

Fecioară

Fecioara este un adevărat exemplu de conduită în ceea ce priveşte ordinea şi curăţenia. Se ştie cât de mult preţ pun Fecioarele pe aceşti doi factori de confort. În bucătărie Fecioara petrece numai atât timp cât este necesar. Se achită cu succes de îndatoriri, dar nu găteşte din pasiune.

 

Balanţă

Femeia Balanţă vrea să-şi mulţumească soţul şi să aibă o căsnicie fericită. Dacă acest lucru înseamnă să spele, să calce, să facă de mâncare, atunci nu se va da în lături. Soţul ei poate să-şi invite şefii la cină, deoarece Balanţa este dispusă la orice efort pentru ca cina să aibă succes.

 

Scorpion

Femeia Scorpion vrea să facă ea regulile în casă, inclusiv unde trebuie să se descalţe toată lumea. Nativa îşi ia în serios rolul de stăpână a casei şi poate da dovadă de o putere de muncă uluitoare. Cu toate acestea, femeia Scorpion poate fi şi extrem de delăsătoare, dacă nu are un stimul extern. Este bine să existe o familie pentru care nativa să facă aceste eforturi.

 

Săgetător

Femeia Săgetător nu va citi niciodată cu atenţie etichetele produselor de curăţat, dar se va descurca oricum foarte bine. Nu face treabă în mod sistematic, nu are reguli, dar reuşeşte să ducă la bun sfârşit sarcinile casnice şi să ofere familiei un cămin curat şi confortabil. Nativa poate învăţa să facă 2-3 reţete reuşite, dar nu are o pasiune în a sta în bucătărie.

 

Capricorn

Femeia Capricorn este genul care va calcula până la ultimul ban diferenţa dintre consumul normal de apă şi cel cu ajutorul unor aparate, precum maşina de spălat vase, filtrele, robineţii cu senzori etc. Și nu pentru că este zgârcită, ci pentru că are o gândire practică şi riguroasă. Nativa face mâncăruri grozave, de care se bucură numai persoanele dragi, singurele care au acces la ea în casă.

 

Vărsător

Femeia Vărsător poate face ca locuinţa să strălucească de curăţenie. Are o putere de muncă asemănătoare cu cea a unui bărbat. Însă nu o ţine foarte mult hărnicia, deoarece este un pic împrăştiată şi în curând va trebui să o ia de la capăt. Este fascinată de aparatele de curăţare şi tinde să cheltuiască sume mari pe astfel de obiecte.

 

Peşti

Femeia Peşti obişnuieşte să petreacă mult timp în casă. În unele cazuri, nativele experimentează în bucătărie, dar numai când au pentru cine: persoanele dragi. Nativele pricepute în bucătărie sunt bune gospodine, având grijă de întreaga casă. Alte native, mai puţin mature, sunt aeriene şi dezinteresate.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!