Cele mai ciudate locuri pentru căsătorie

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 20 februarie 2015

nunta_in ploaieÎn cazul în care vrei să ieşi din tipare şi nunta ta să nu fie vreodată uitată de invitaţi, atunci îţi arătăm câteva locuri „altfel” pentru ceremonia de nuntă.

Nu puţini sunt cei care nu vor ca nunta lor să aibă loc într-un loc obişnuit, clasic, aşa cum vedem în jurul nostru: la biserică, pe o pajişte, la malul mării etc.

Multe persoane îndrăzneţe, iubitoare de adrenalină şi inedit au ales ca nunta lor să aibă loc în locuri pe care alţii nu le-ar considera tocmai potrivite pentru un moment unic în viaţă.

Iată care sunt locaţiile inedite pentru o „nuntă nebună”:

 

Nunta suspendată

În aprilie 2007, doi tineri dornici de adrenalină şi-au jurat iubire veşnică suspendaţi de cârlige prinse de pielea lor.

Judecând după imagini, cei doi chiar par genul care să facă altfel decât normal lucrurile din viaţa lor.

Mireasa a purtat o rochie de culoare verde, a avut o creastă de aceeaşi culoare, mirele a avut doar pantalonii pe el, iar tatuajele pe piele nu au lipsit din peisaj.

 

Nunta în magazinul preferat

Lisa, o pasionată de pantofi şi de shopping, şi-a dorit ca nunta ei să aibă loc în magazinul ei preferat. Nimeni nu a avut nimic de obiectat, astfel că ceremonia s-a ţinut într-un magazin de pantofi.

Proprietarii s-au arătat încântaţi de decizia mirilor, cu atât mai mult cu cât au avut parte şi de ceva publicitate gratuită.

 

nunta_gravitatie zeroNunta la gravitaţie zero

Un cuplu de newyorkezi, Erin Finnegan şi Noah Fulmor, a plutit, la propriu, pe toată durata ceremoniei de nuntă.

Cei doi îmbrăcaţi adecvat momentului au stat la zero gravitaţie la sute de metri deasupra Golfului Mexic, într-un fuselaj ce a aparţinut unui Boeing. Schimbatul de inele le-a dat ceva bătăi de cap, în rest toată lumea s-a distrat, căci ei au fost însoţiţi şi de prieteni.

Organizatorii de la Zero G au declarat că aceasta a fost prima nuntă desfăşurată la gravitatea zero.

 

Nunta sub apă

Nunta lui Giampiero Giannoccaro cu Francesca Colombi a fost un record în materie. Au avut peste 200 de invitaţi care au sărit în apă costumaţi în scafandri, pentru a se bucura alături de miri.

Ceremonia a avut loc în 2010, în apele din apropierea insulei Elba, Italia.

 

Nunta în rapel

Un cuplu de chinezi s-a costumat în mire şi mireasă şi s-a urcat pe una dintre cele mai înalte clădiri din localitatea lor. Legaţi cu chingi specifice celor care se ocupă de curăţenia exterioară a clădirilor, cei doi s-au căsătorit pe durata coborârii de pe acoperişul clădirii. Nu le-a fost teamă, pentru că ei lucrează în domeniu.

 

nunta_sub apaNunta la sala de patinaj cu role

În SUA, patinajul pe role este la mare căutare. Doi americani nu au dorit să stea departe de sala de distracţie nici măcar în ziua nunţii lor. Şi-au chemat toţi prietenii şi membrii familiei lor şi s-au căsătorit cu rolele în picioare.

Petrecerea a continuat după ceremonie, în sala de patinaj, după cum v-ați dat seama.

 

Nunta printre gheţari

Undeva în Alaska, un cuplu de tineri a spus „Da” printre gheţari, deşi temperaturile nu erau prietenoase. Aceștia au renunţat la hainele groase pentru secundele în care au realizat fotografiile de la ceremonie. Am putea jura că au rămas cu zâmbetul împietrit pe buze…

 

Nunta în balonul cu aer

Nunta la înălţime, în balonul cu aer, a devenit o modă în Sonoma Valley din California. Din păcate, la ceremonie nu pot participa decât 8 persoane, limita pe care o poate ridica balonul.

Proprietarul unei firme ce deţine baloane cu aer în California nu poate fi decât fericit că afacerea îi merge foarte bine. Cei care i-au dat această idee au fost chiar doi tineri căsătoriţi, care l-au întrebat dacă îi poate înălţa cu balonul pentru a-şi uni destinele în aer. Începutul a fost greu.

 

nunta_rapelNunta în ploaie într-o zonă inundată

Există cupluri care cred că o nuntă în ploaie aduce noroc şi prosperitate. Ruazol şi Campo din Manila au ales o zi ploioasă pentru nunta lor. A plouat cu găleata, am putea spune, căci toate străzile s-au inundat.

Imaginea cu cei doi care erau în apă mare până la genunchi şi care se sărutau fericiţi a devenit virală pe internet.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!