Cele mai ieftine outleturi din Europa

Articol publicat in sectiunea Diaspora, Timp liber pe data 18 noiembrie 2015

shopping_designer outlet_1

 

Parndorf Designer Outlet

Parndorf Designer Outlet este un loc foarte cunoscut pentru împătimiţii de shopping. Outletul este situat în apropierea autostrăzii care leagă Budapesta de Viena.

Ţinând cont de faptul că dispune de aproximativ 150 magazine însumând 600 de branduri, dar şi spaţii de joacă pentru copii sau restaurante, acest outlet este o alternativă de luat în calcul atunci când vă gândiţi la sesiuni de shopping în afara ţării.

 

Fidenza Village

În capitala modei italiene, la Milano, Fidenza Village are oferte tentante pe toată perioada anului. Nu rataţi reducerile la branduri precum D&G, Valentino, Missoni sau Armani.

 

La Roca Village

„La Roca Village” este un outlet celebru situat în Spania. Dacă se întâmplă să ajungi în Barcelona, nu trebuie să îl ratezi. Produsele sunt reduse până la 60%, iar retailerii spanioli vin cu oferte de nerefuzat.

 

Prada Outlet Factory

Dacă vizitezi Florenţa, nu trebuie sa rateazi Prada Outlet Factory, locul unde luxuriantul nume Prada este mai accesibil fashionistelor datorită preţurilor reduse.

 

Roermond Outlet

Roermond Outlet, situat în Olanda oferă produse foarte variate, de la haine până la genţi, accesorii, încălţăminte sau obiecte de design interior, cu reduceri cuprinse între 30 si 70%.

 

La Vallee Village

La Vallee Village este un outlet exclusivist situat în inima Parisului. Complexul satisface chiar şi cele mai pretenţioase gusturi: poţi găsi magazine de lux sau articole unicat semnate de designeri celebri.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!