Cele mai mari implanturi cu silicon din lume, nu tocmai comode

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 27 februarie 2015

Mayra Hills_cei mai mari sani din lume1_1O femeie din Germania a devenit cunoscută în întreaga lume pentru sânii ei imenși, după ce și-a făcut 11 operații de implanturi de silicon.

Mayra Hills, cunoscută și sub numele de Beshine, a fost desemnată femeia cu cele mai mari implanturi mamare. Blonda, care este și model, a strâns o grămadă de fani în jurul ei, oameni care îi admiră formele, dar mai ales curajul de a le purta zi de zi, scrie mirror.co.uk.

Pe Beshine.com, dar și pe conturile sale de socializare online, femeia publică fotografii din viaţa sa, iar cel mai important rol îl joacă sânii. Banii vin, în mare parte, din site-ul în care își publică fotografiile, oamenii fiind dispuși să plătească pentru a vedea imagini nud cu femeia care are sâni enormi.

Bustul femeii are mărimea de 32 Z, iar cupele la sutien sunt XXX. Femeia recunoaște că nu poate dormi pe burtă și are dificultăți în a-și menține kilogramele din față, însă se declară mulțumită de sânii ei, care îi aduc suficient de mulți bani.

„Este întotdeauna o aventură să ies în public cu acești sâni mari”, a mărturisit ea pentru The Mirror.

5 lucruri pe care nu le poate face:

  • nu-şi poate lega şireturile;
  • nu-şi poate vedea buricul;
  • nu găteşte, pentru că-şi poate arde sânii;
  • nu mai doarme pe burtă;
  • nu-şi poate săruta partenerii în timpul partidelor de amor.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!