Cele mai mari outlet-uri din UK

Articol publicat in sectiunea Timp liber, UK la bani mărunţi pe data 17 iulie 2016

uk_outlet shopping

Bijuterii, haine, încălţăminte, cosmetice şi obiecte electronice. Toate de calitate, multe de la firme cunoscute şi cel mai important, pe toate le puteţi găsi la preţuri super reduse dacă aveţi la îndemână lista celor mai mari outlet-uri din Marea Britanie. Jurnaliştii britanici de la MoneySaivingExpert au realizat, în ordine alfabetică, o listă cu magazinele de unde vă puteţi cumpăra tot ce aveţi nevoie.

 

Argos Outlet

Aici puteţi găsi gadget-uri (diferite obiecte tehnologice), jucării, obiecte electrice şi electronice, dar şi multe altele. Chiar dacă în perioada reducerilor astfel de lucruri sunt mai ieftine în magazine, merită, totuşi, să aruncaţi o privire şi pe site-ul special de oferte: Clearance Bragains. Cele mai multe dintre obiectele puse la vânzare sunt noi, iar dacă se întâmplă să daţi peste obiecte recondiţionate, atunci acest lucru va fi clar menţionat. Merită, de asemenea, să căutaţi şi pe site-ul Clearance Finder.


Argos.co.uk Web Outlet

După modelul eBay, Argos are mii de produse la preţ redus, toate fiind stocate într-o secţiune de oferte pe site-ul propriu. Mai mult decât atât, Argos vă oferă posibilitatea de a vă rezerva un lucru pe care apoi îl puteţi ridica din magazin.

 

Brand Prix

Este un outlet care vă oferă produse de firmă precum Calvin Klein & Ted Baker sau John Lewis. Reduceri de până la 80% din preţurile originale veţi găsi şi la alte lucruri, precum cele care poartă etichetele Diesel, Barbour, Paul Smith, dar şi multe alte brand-uri de renume.

 

Crocs Outlet

Crocs Outlet este un siteunde veţi găsi încălţăminte atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, la reduceri de până la 70% şi multe alte discounturi. De exemplu, cel mai avantajos este faptul că în cazul în care cumpăraţi două perechi de papuci, pentru a doua pereche veţi plăti doar jumătate din preţ.

 

Ebuyer Outlet

Pe site-ul celor de la Ebuyer veţi găsi calculatoare, componente pentru calculatoare, televizoare şi laptopuri. Aproape tot stocul gigantului Ebuyer este format din produse second-hand, dar asta nu înseamnă că nu le puteţi găsi într-o stare aproape perfectă.

 

Figleaves Outlet

Outlet-ul Figleaves vă oferă o gamă largă de lenjerie de corp atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Dar şi pijamale şi alte articole de noapte.


Hobbs Outlet

Din moment ce produsele Hobbs sunt unele destul de scumpe, outlet-ul site-ului de îmbrăcăminte pentru femei nu oferă produsele la preţuri foarte reduse. Cu toate acestea, cu reduceri de până la 70%, puteţi cumpăra haine foarte bune din sezonul precedent.

 

House of Fraser Outlet

Cu o gamă foarte mare de haine reduse și de elemente pentru acasă şi cosmetice, outlet-ul House of Fraser merită accesat mai mereu.

 

John Greed Outlet

John Greed este un vânzător de bijuterii independent, unde puteţi găsi inele sau cercei, precum Pandora, Thomas Sabo şi Links of London, la reduceri de până 80%.


Kipling Outlet

Brad-ul destul de popular Kipling vă oferă la preţuri reduse cu până la 40% genţi de mână, valize, trolere şi genţi pentru laptopuri pe site-ul oficial destinat reducerilor Kipling Outlet.

 

L.K. Bennett Outlet

Chiar și după reduceri de până la 50%, îmbrăcămintea pentru femei oferită de outlet-ul L.K. Bennett rămâne încă serios de scumpă. Chiar şi aşa, merită să aruncaţi o privire.

 

M&S Outlet

Cumpăraţi online, prin intermediul outlet-ului M&S, pentru a obține reduceri de până la 50% faţă de prețurile obișnuite din magazine. Aici găsiţi îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru bărbați, femei şi pentru copii, precum și obiecte pentru casă.

 

Monsoon Outlet

Outlet-ul Monsoon vă oferă îmbrăcăminte, încălţăminte şi fel şi fel de accesorii destinate femeilor.

 

Mothercare Outlet

La outlet-urile Mothercare veţi găsi îmbrăcăminte pentru bebeluşi şi pentru copii care au sub 8 ani, dar şi îmbrăcăminte şi produse pentru maternitate. Preţurile sunt reduse cu până la 70%. Şi mai mult decât atât, puteţi găsi reduceri substanţiale la scaune, cărucioare şi pătuţuri pentru copii.

 

Office Shoes Outlet

Cu o colecție de pantofi proprii, dar și de marcă, Office Shoes Outlet vă oferă încălţăminte variată. De la stilul sportiv la cel elegant. Oferte mari veţi găsi la branduri precum Converse și Vans.

 

Regatta Outlet

Acest tip de outlet vă oferă produse pe care să le puteţi folosi în aer liber. De asemenea, tot aici veţi găsi paltoane şi pelerine de ploaie pentru femei şi pentru copii la preţuri reduse cu până la 80% faţă de cele din magazine.

 

Shoeaholics Outlet

Aici găsiţi o serie de pantofi de firmă pentru femei şi pentru bărbaţi care fac parte din colecţii anterioare. Preţurile acestora sunt reduse cu până la 75%.

 

Snow and Rock Outlet

Este un site care vă oferă accesorii de iarnă, accesorii destinate sporturilor extreme, dar şi echipamente profesionale pentru activităţile în aer liber, precum alergatul, alpinismul. Sau obiecte de camping.

 

Sports Direct Outlet

Sports Direct se mândreşte cu una dintre cele mai complete secţiuni de îmbrăcăminte şi încălţăminte sport. Reduceri sunt atât în magazine, cât şi pe site-urile oficiale.

 

Tesco Outlet

Pe acest site găsiţi toate ofertele care se află în magazinele Tesco. Singurul inconvenient este faptul că nu puteţi colecta punctele Tesco Clubcard.

 

TK Maxx Outlet

TK Maxx este un magazin unde puteţi găsi de toate. La fel şi online, pe site-ul outlet-ului. Lucrurile se vând foarte repede. La fel ca atunci mergeţi în magazine… totul este o loterie.

 

Very Clearance Outlet

Aici veţi găsi de la haine pentru copii până la haine de seară pentru femei. Există o gamă largă de unde puteţi alege pe site-ul oficial al outlet-ului.

 

Whistles Outlet

Brand-ul Whistles dedicat femeilor oferă o gamă largă de articole de îmbrăcăminte smart-casual. De multe ori, pe site-ul oficial, există o gamă largă de dimensiuni disponibile la un produs.

 

Yoox Outlet

Outlet-ul Yoox oferă lichidare de stoc de la un număr masiv de designeri, inclusiv Diesel, Paul Smith și Prada. Deși nu este oficial un outlet, prețurile reduse uneori substanţial aduc site-ului aerul unui outlet.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

O parere la “Cele mai mari outlet-uri din UK”

  1. Suciu Gabriela Spune:

    Bunaziua.Mar intetesa o lista de preturi va rog?

Spune-ti si tu parerea!