Cercetări în cazul Dănceanu

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 7 august 2014

546 robert danceanuRobert Dănceanu, fost boxer, a încetat din viață într-un spital din Tenerife, în urma loviturilor primite în timpul unei altercaţii dintr-un bar. MAE, în comunicatul de presă care însoțește acest eveniment nefericit, mai spune că poliţia locală a efectuat mai multe arestări în acest caz.

„Ambasada României la Madrid s-a autosesizat cu privire la incidentul din Tenerife în care a fost implicat sportivul român şi a întreprins demersurile necesare pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare referitoare la circumstanţele producerii incidentului. Conform informaţiilor transmise de către autorităţile spaniole, cetăţeanul român a decedat într-un spital din Tenerife, în urma loviturilor primite în timpul unei altercaţii care a avut loc într-un bar din aceeaşi zonă”, se declară în comunicatul celor de la MAE.

Ministerul de Externe mai adaugă că poliţia spaniolă a făcut mai multe arestări, în incident fiind implicate mai multe persoane.

„Până în prezent, familia cetăţeanului român nu a contactat Ambasada României la Madrid pentru a solicita asistenţă consulară”, mai spune MAE.

Misiunea diplomatică a României continuă să aibă cazul în vedere, păstrează în permanență legătura cu autorităţile locale şi este gata să acorde asistenţă consulară în limita competenţelor de care dispune.

Robert Dănceanu, 39 de ani, a fost campion al României la box în anii ’90. Din informațiile pe care le avem, la mijloc ar putea fi vorba de ceva mai mult decât o scânteie care s-a aprins în bar, după o bere.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!