CFR, în litigiu

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 16 ianuarie 2015

565 mafteiDeşi a primit în noiembrie o decizie definitivă din partea Comisiei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor, Vasile Maftei nu poate recupera restanţele de la CFR Cluj, în valoare de 100.000 de euro.

Motivul este că fosta campioană a României a refuzat să plătească. Și-a închis faxul şi nu a putut primi înştiinţarea Comisiei de Disciplină, care încerca să pună în executare decizia CNSL. După aceasta, a refuzat firma de curierat prin care i se transmitea decizia. Deşi a fost înştiinţată prin poșta electronică despre această hotărâre definitivă, CFR nu a luat în considerare situația deoarece în Regulament nu se scrie că se poate aduce la cunoştinţă o astfel de decizie şi prin acest mijloc de comunicare.

Pe 19 decembrie 2014 Comisia de Disciplină dădea un termen de 5 zile şi o amendă de 3.000 de lei clubului CFR, dar reprezentanţii acestuia făceau recurs, pe care nu-l timbrau, exact pentru a se amâna din nou termenul. Pe 7 ianuarie 2015 ei obţin o nouă amânare pentru data de 14 ianuarie.

Maftei a băgat memoriul în iunie 2014 pentru restanţele salariale pe 6 luni şi nu şi-a primit banii nici până azi, după aproape 7 luni de judecată. Jucătorul Concordiei Chiajna la finalul lui 2014 spunea următoarele, după încă o amânare: “Comisiile i-au ajutat, au obţinut termene peste termene. E ceva de neînchipuit ce se poate întâmpla. Eu n-am crezut că se poate ajunge la aşa ceva. Am vorbit şi cu avocatul şi mi-a spus că nu a mai întâlnit aşa ceva până acum”, concluziona Maftei despre mafia condusă de la Cluj.

În aceeaşi situaţie cu Maftei se mai află şi Liviu Ganea, Voiculeţ, Sepsi şi Hora. Pentru toţi, clubul din Gruia ar trebui depunctat cu 12 puncte.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!