CFR-ul, din nou la vanzare?

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 3 februarie 2014

520 arpad paszkanyDaca in ultimele sezoanele criza financiara care a lovit puternic fotbalul romanesc parea sa evite sa treaca si pe la CFR Cluj, situatia nu mai este atat de roza dupa ultimele doua sezoane. Arpad Paszkany a vorbit din nou despre posibilitatea de a vinde actiunile pe care le are la clubul din Gruia.

Finantatorul a anuntat ca o companie de consultanta, KPMG Sports Advisory, cauta de ceva vreme potentiali investitori pentru formatia din Gruia.

“Ultima data cand am vorbit pe marginea acestui subiect a fost in noiembrie, dar n-am spus niciodata ca vand echipa, ci ca am mandatat compania KPMG sa gaseasca parteneri dispusi sa ni se alature la acest club. Am spus si ca eu nu ma cramponez sa raman actionar majoritar si sa detin 51 la suta din actiuni, este bine si daca raman cu 49 la suta. Eu am un principiu: mai bine mananc o feliuta subtire dintr-un tort delicios decat sa mananc unul intreg de o calitate mai putin buna”, a declarat Paszkany, care a mai spus si ca “exista discutii pe aceasta tema”. 

“Daca CFR ar fi un club din liga a treia engleza sau din liga a doua franceza ar interesa mai mult oamenii de afaceri din zona araba sau din Indonezia. Asta e realitatea, cluburile din Romania sunt mult mai putin tentante decat cele din tarile cu fotbalul dezvoltat”, a incheiat el, pentru a spune ca lucrurile nu stau deloc simplu la Cluj.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!