Chiajna ar putea avea un nou antrenor

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 3 martie 2014

524 ionut chirila„Sunt gladiator” era replica lui Ionuț Chirilă, replică dată de tehnician înainte de partida retur contra echipei conduse de Reghecampf. Un punct de vedere total diferit faţă de cel de acum aproape două săptămâni. Din păcate pentru echipa sa, lucrurile au stat la fel, Chiajna practicând un joc la fel de temător şi un deznodământ asemănător: o înfrângere la scor.

Viitorul lui Ionuţ Chirilă pe banca Chiajnei atârna de un fir de aţă încă înainte de meciul cu Steaua, iar Minea pare acum decis să-l demită pe antrenor.

Minea a declarat imediat după meci că soarta lui Chirilă va fi decisă după o ședință a Consiliului de Administraţie, dar a spus că, din punctul său de vedere, echipa are nevoie de „un şoc”.

„O să facem o şedinţă în cadrul Consiliului de Administraţie şi vom vedea. E posibil să îl schimbăm pe Ionuţ Chirilă. Echipa are nevoie de un şoc. Îmi pare rău de atitudinea jucătorilor.

N-au jucat nici în tur, nici în retur. Au fost fără voinţă. Vă daţi seama ce o să se spună dacă batem Petrolul? Bine, noi nu putem să batem pe nimeni jucând aşa”, a spus primarul Chiajnei.

Eugen Trică pare să fie favorit pentru postul ocupat acum de Chirilă. Venit la Concordia, acesta din urmă nu a reuşit niciodată să se ridice la nivelul așteptat. Chirilă a mai antrenat Electromagnetica, Focşani, Jiul Petroşani şi UTA, dar fără rezultate notabile. Celelalte două nume despre care se discută la Chiajna sunt Gheorghe Mulţescu şi Marius Şumudică.


Comentarii

Spune-ti si tu parerea!