Chiajna devine artagoasa

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 3 februarie 2014

520 ionut chirilaPrimul meci oficial al Stelei in acest an va fi acela impotriva Concordiei Chiajna, un meci socotit o restanta din turul Ligii 1. Ionut Chirila, antrenorul Concordiei, i-a avertizat deja pe cei din Ghencea ca vor avea parte de un meci extrem de dificil, echipa sa fiind pregatita sa produca o surpriza.

“Steaua a avut o prima saptamana in care au incarcat si era normal sa acuze oboseala si sa fie mai greoi. Dar veti vedea, in al doilea cantonament, ca vor fi mai puternici. Steaua ramane Steaua, cea mai buna echipa din campionatul Romaniei, avand in vedere experienta internationala.
Asta nu inseamna ca noi ne speriem de ei. Vom merge in Ghencea sa jucam pe viata si pe moarte, nu avem nimic de pierdut. Stelei nu-i va fi usor cu noi in Ghencea.

Eu vad o lupta la titlu intre Steaua si Petrolul. Din punctul meu de vedere, Astra este sub ele. Petrolul si Steaua au o organizare a jocului superioara Astrei, care are un lot valoric individual foarte bun, dar trebuie sa ridice jocul la nivelul valorii fotbalistilor. Va fi o lupta interesanta”, a spus Ionut Chirila.

Meciul dintre Steaua si Concordia va avea loc pe 14 februarie.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!