Chiajna versus Dinamo

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 28 august 2014

547 concordia dinamoConcordia Chiajna a răspuns printr-un comunicat de presă acuzelor făcute la adresa sa de clubul Dinamo după partida pe care cele două echipe au terminat-o la egalitate:

“Constatăm cu uimire modul aproape amuzant prin care FC Dinamo Bucureşti face o încercare grosolană de a arunca pisica moartă în curtea noastră, într-o chestiune care nu ne priveşte câtuşi de puţin. Formaţia din «Ştefan cel Mare» ne acuză în mod direct de eliminarea domnului Flavius Stoican din finalul meciului Concordia Chiajna-Dinamo Bucureşti, scor 0-0. Le reamintim partenerilor de competiţie că antrenorul lor a fost eliminat de centralul partidei după ce acesta protestase vehement pentru un presupus ofsaid neacordat de centralul jocului, Istvan Kovacs, şi nu pentru că arbitrul, chipurile, ar fi «somat doar banca noastră tehnică cu privire la scandările din tribună, ameninţându-i pe tehnicienii dinamovişti că întrerupe meciul şi că îl vor pierde la masa verde». Nimic mai adevărat, dragi parteneri!

După scandările incriminate, centralul partidei a mers către zona băncilor tehnice şi a avut un schimb de cuvinte cu observatorul de joc, nicidecum cu persoanele de pe banca tehnică a formaţiei Dinamo. În acest sens, stau la dispoziţie imaginile postului de televiziune Look TV. Şi nu e treaba organizatorilor de a pregăti coregrafia fanilor dinamovişti, de alminteri foarte bine organizaţi la acest capitol, şi nici de a le sugera ce să scandeze, de unde şi mirarea noastră pentru apetitul aproape nesănătos, eufemistic vorbind, pentru unii dintre conducătorii clubului alb-roşu. Nu există niciun dubiu, domnule Anghelache, că nouă ne revenea sarcina de a organiza partida în cele mai bune condiţii, dat fiind că a fost şi o situaţie specială în ceea ce-i priveşte pe fanii formaţiei dvs., drept pentru care vă mărturisim în premieră că am primit, la final, felicitările observatorului de joc pentru buna desfăşurare a partidei”, spune comunicatul.

Dinamo a acuzat Concordia că a organizat defectuos partida, că antrenorul Stoican a fost eliminat din cauza proastei organizări şi că tot aceasta stă la baza comportamentului dinamoviştilor, care au venit la meci dezorganizaţi, fiind suspendaţi ca galerie.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!