Chipciu a semnat cu Anderlecht

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 22 iulie 2016

638 chipciu„Sufletește o să fiu mereu la Steaua”, a asigurat mijlocașul ofensiv Alexandru Chipciu, care s-a transferat oficial la vicecampioana Belgiei la fotbal, Anderlecht Bruxelles. „Sufletește o să fiu mereu la Steaua, dar profesional, ca jucător cel puțin, perioada Steaua din viața mea s-a încheiat acum!”, a declarat Chipciu pentru site-ul Stelei.

El le-a mulțumit „tuturor celor care au fost alături de mine în această perioadă și care m-au ajutat să devin omul de acum. Soției mele, familiei, antrenorilor Stelei, colegilor, oamenilor din club, impresarilor mei de la Becali Sport, patronului echipei și, nu în ultimul rând, omului care a însemnat cel mai mult pentru mine la Steaua și care m-a ajutat cel mai mult în carieră, MM Stoica!”.

„Pentru mine, Steaua a fost visul unui copil devenit realitate la vârsta de 22 de ani! Cu siguranță, la capitolul amintiri frumoase pot încadra cele trei titluri câștigate consecutiv, de o maniera categorică (chiar dacă am avut emoții cu ASA în sezonul 2014-2015, să nu uităm că în tur aveam 11-12 puncte avans), după 7 ani de pauză, meciurile din UEFA Europa League și UEFA Champions League și, nu în ultimul rând, multiplele victorii contra celor de la Dinamo”, a spus Chipciu.

Despre transferul la Anderlecht, el a afirmat: „Plec motivat și entuziast, deoarece este o nouă provocare pentru mine și chiar aveam nevoie de așa ceva”.

Chipciu și-a început cariera la FC Brașov, iar din 2012 juca la Steaua, pentru care a marcat 24 de goluri în 116 meciuri. Are 3 goluri marcate și 23 de selecții la echipa națională.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!