Chiricheș acasă, Tottenham în turneu

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 29 mai 2015

chirichesTottenham va participa în această săptămână la un turneu amical în Malaezia, unde urmează să joace două partide. Prima va fi contra Malaeziei XI, pe 27 mai, iar pe 30 mai va juca împotriva lui FC Sydney. Competiţia este sponsorizată de compania AIA, principalul partener comercial al lui Tottenham.

Vlad Chiricheş nu va face deplasarea în Asia. Pe site-ul oficial al lui Tottenham a fost postat un comunicat în care este anunţat lotul care merge în Malaezia. Younes Kaboul, Vlad Chiricheș şi Paulinho vor lipsi, deoarece au primit permisiunea să rămână la Londra, în vreme ce Emmanuel Adebayor şi Etienne Capoue au cerut să intre în vacanţă, pentru a-şi vizita familiile.

Nu sunt clare motivele pentru care Chiricheş a rămas la Londra, dar această informaţie alimentează zvonurile care susţin că va pleca în această vară. O altă variantă este că românul şi-a dorit o perioadă în care să se odihnească, în condiţiile în care este convocat la naţională pentru meciul cu Irlanda de Nord, programat pe 13 iunie.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!