Chiricheș ar putea avea asigurat locul de titular

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 10 martie 2014

525 vlad chirichesDupă vânzarea lui Gareth Bale la Real Madrid pentru 91 milioane de euro, la Tottenham a urmat o investiţie masivă în jucători pentru a încerca câştigarea titlului în acest sezon.

Rezultatele slabe au dus la demiterea lui Villas Boas şi înlocuirea lui cu Tim Sherwood, dar Tottenham se află la 4 puncte de primul loc care asigură participarea în Liga Campionilor, loc ocupat de Manchester City, echipă care are două meciuri mai puțin disputate.

Primele echipe, care au acelaşi număr de meciuri, sunt Arsenal şi Liverpool și se află la egalitate cu 59 de puncte, cu şase în faţa echipei lui Chiricheș.

Eventuala neparticipare în Liga Campionilor sezonul viitor ar însemna o dezamăgire imensă pentru fani, dar şi pentru jucători, unii dintre aceştia putând părăsi echipa în vară.

În această situaţie se află şi Jan Vertonghen, care ar putea fi transferat de Liverpool, „cormoranii” având şanse să prindă un loc de Liga Campionilor, spun jurnaliștii de la Daily Mail.

Fundaşul belgian a fost enigmatic când un jurnalist l-a întrebat dacă va continua şi sezonul viitor pe White Hart Lane.

„Astfel de întrebări sunt întotdeauna dificile. Ceea ce îmi doresc este să joc în Liga Campionilor cu Tottenham, aşa că sper ca acest lucru să fie posibil în acest an. Nu mă plâng de nimic, să vedem ce va fi la finalul sezonului şi după Cupa Mondială”, a spus Vertonghen.

O eventuală plecare a lui Vertonghen ar fi o veste bună pentru Chiricheş, care ar rămâne unul dintre stâlpii defensivei lui Tottenham şi ar avea şanse mari să joace titular.


Comentarii

Spune-ti si tu parerea!