Chiricheș, cerut de urgență în teren

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 7 aprilie 2014

529 vlad chirichesRevenit după o accidentare care l-a ţinut pe tuşă două luni, Vlad Chiricheş este anunţat deja titular în etapa viitoare, cu Sunderland. Chiricheş nu a mai jucat un meci oficial din 29 ianuarie.

Fostul stelist a jucat la echipa a doua a lui Tottenham, iar lucrurile pare-se că merg bine pentru fundaşul central al României.

Vertonghen s-a accidentat în partida cu Liverpool şi a fost schimbat cu Dawson. Însă acesta a gafat imediat după intrarea pe teren, iar Liverpool a marcat, prin reuşita lui Suarez. Mai mult, celălalt fundaş central al lui Spurs, Kaboul, şi-a dat autogol după o greșeală de amator.

„A fost greu pentru mine, acum sunt bine. La echipa de tineret sunt mulţi jucători buni care pot juca oricând la prima echipă. Suporterii sunt minunaţi, nu credeam că pot fi aşa la un meci U21. Mă simt bine, sunt gata să revin la prima echipă. Vreau să terminăm cu bine sezonul, sper să ne putem realiza obiectivele”, a declarat el.

Nici fanii nu l-au uitat, aceștia spunând prin intermediul rețelelor de socializare că românul trebuie să revină cât mai repede în teren.

19 meciuri a jucat Chiricheş pentru Tottenham în acest sezon, majoritatea partide bune făcute de omul naționalei. El a marcat și un gol pentru Tottenham.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!