Chiricheș, concurență

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 16 ianuarie 2015

565 chirichesPerioada de transferuri este în plină desfăşurare în marile campionate, iar Vlad Chiricheş este unul dintre jucătorii cei mai curtaţi în clipa de față.

Dacă este să ne luăm după calcioworld.it, fundaşul lui Tottenham nu este numai pe lista de achiziţii a Romei. Campioana Italiei, Juventus, îl monitorizează atent pe internaţionalul român. Liderul în Serie A doreşte să aducă la Torino un fundaş central şi este vehiculată o listă cu patru nume. Alături de Chiricheş ceilalţi trei fundaşi centrali sunt Roland (FC Porto), Fabian Schar (FC Basel) şi Stefan Savic (Fiorentina).

Massimiliano Allegri a spus după ultimul meci al echipei sale: “Cred că voi păstra jucătorii pe care îi am”. Probabil strategia sa este să nu crească preţul celor vizaţi de club prin dezvăluirea unor intenţii de transfer.

La Tottenham vor veni mai multe oferte pentru Vlad Chiricheş, printre echipele interesate de transferul românului aflându-se, printre altele, Arsenal, AS Roma şi Borussia Dortmund. Favorită pentru obţinerea semnăturii lui Chiricheş este formaţia din capitala Italiei, dar Juventus este clar că nu va sta degeaba în cursa pentru achiziţionarea apărătorului lui Spurs.

Juventus este lider în Serie A, cu 43 de puncte după 18 etape. Pe locul al doilea se află AS Roma, la o distanţă de 3 puncte.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!