Chiricheș are concurență

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 7 august 2014

546 vlad chirichesSituaţia lui Chiricheş la Tottenham devine din ce în ce mai dificilă, mai ales că gruparea de pe White Hart Lane continuă să transfere jucători de acelaşi profil cu românul. Presa din Portugalia anunța zilele trecute că Tottenham şi Sporting s-au înţeles pentru transferul tânărului fundaş central Eric Dier (20 de ani), care mai poate fi folosit şi ca mijlocaş la închidere.

Internaţional U-21, Eric Dier este asemănat de specialiști cu John Terry, iar în schimbul acestuia, Tottenham ar fi urmat să plătească 5 milioane de euro clubului din Lisabona.

În acest caz, numărul fundaşilor centrali pe care Tottenham îi are în lot a ajuns la şase. Chiricheş, Vertonghen, Kaboul, Dawson, Bongani Khumalo şi Dier urmează să se lupte pentru cele două locuri din centrul defensivei echipei antrenate de Mauricio Pochettino. Una dintre cele mai mari probleme pentru Chiricheş este faptul că a ratat turneul echipei din SUA şi antrenorul nu și-a putut face o impresie despre jucătorul român, care conform ultimelor informaţii din Anglia, urmează să fie vândut în perioada următoare, mai ales că AS Roma s-a arătat de mai multe ori interesată de transferul acestuia.

Deşi fundaşul român şi-ar fi dorit să rămână la Tottenham, în aceste condiţii va avea o concurenţă foarte mare şi probabil va accepta transferul la o echipă care să îi permită să evolueze constant.

Pentru că totul era la nivel de zvon, trebuie spus acum că Tottenham a anunţat oficial transferul lui Eric Dier de la Sporting Lisabona. Fundaşul de 20 de ani urmează să facă vizita medicală, iar dacă testele nu-i vor pune probleme, va semna contractul cu Spurs. Citând presa din Anglia, Tottenham a plătit 5 milioane de euro pentru acest transfer.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!