Chiriches, dat de exemplu

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 13 ianuarie 2014

517 vlad chirichesDaily Express publica un material sub semnatura jurnalistului Patrick O’Flynn, in care acesta explica, folosindu-se de exemplele Vlad Chiriches (Tottenham) si Dimitar Berabatov (Fulham), ca mutarea se poate dovedi benefica doar daca britanicii vor trata extrem de atent problema.

„Doua din cele mai bune servicii oferite de cineva in Marea Britanie pe 1 ianuarie au fost opera unui bulgar si a unui roman”, spune el.

„Acesti barbati au contribuit din plin la bunastarea angajatorilor lor si la cea a clientilor acelor angajatori. In calitate de sportivi extrem de bine platiti, au contribuit deja in mod semnificativ la finantele publice ale Marii Britanii. Estimez ca fiecare dintre ei plateste cel putin un milion de lire sterline anual reprezentand impozit pe venit.

Daca toti imigrantii romani si bulgari ar fi atat de talentati si ar castiga la fel de mult ca Berbatov si Chiriches, atunci cu siguranta nimeni nu ar mai avea nicio problema”, conchide Patrick O’Flynn.

Cu toate acestea materialul sau este unul in care pledeaza pentru un control extrem de strict in ceea ce priveste emigrantii din Europa de Est.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!