Chiricheș, dorit la Istanbul!

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 12 mai 2014

Vlad Chiricheș nu traversează chiar cea mai bună perioadă la Tottenham, așa că nu este exclus ca în viitorul apropiat, asta însemnând finalul sezonului, să aleagă să evolueze pentru o altă echipă.

Căpitanul naționalei României mai are 4 ani de contract cu gruparea londoneză, dar este dorit în prezent pe malurile Bosforului. Ziarul „Fotomac” a anunțat că fostul fundaș al Stelei este vizat pentru un transfer la Beșiktaș, turcii sperând să profite de faptul că românul nu i-a confirmat pentru moment așteptările lui Tim Sherwood, managerul care l-a înlocuit pe Andre Villas-Boas.

După un start mai mult decât promițător, am spune chiar „lansat”, problemele lui Chiricheș au început să apară la începutul acestui an. Fotbalistul a fost nevoit să-și ia o pauză de o lună și jumătate din cauza unor dureri la spate, pentru ca apoi să nu mai reușească să revină la forma în care se afla, chiar dacă a continuat să joace, am spune, constant.

În weekend, Tottenham a pierdut cu 0-2 pe terenul lui West Ham, iar Chiricheș a evoluat 65 de minute, fiind introdus după ce unul dintre colegii săi de echipă a fost eliminat, astfel că antrenorul lui Tottenham nu a avut de ales.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!