Chiriches, ironizat

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 27 ianuarie 2014

519 vlad chirichesTottenham a obtinut o victorie deosebit importanta pe terenul lui Swansea, scor 3-1. Vlad Chiriches a fost din nou printre fotbalistii care s-au remarcat de la Spurs, din nefericire intr-un sens cat se poate de negativ.

Trupa antrenata de Michael Laudrup a pus probleme rar, singurul care a parut in masura sa destabilizeze apararea lui Sherwood fiind golgheterul ivorian Wilfied Bony. Acesta a reusit si faza meciului, trecand printr-un procedeu spectaculos de Chiriches.

Independent de evolutia sa, am putea spune deloc rea, ba chiar buna, fundasul roman a devenit victima unor serii de comentarii pe site-urile de profil. Cei mai pusi pe glume s-au dovedit croatii de la gol.dnevnik.hr, care incercand sa creeze o stire cu un titlu cat mai atractiv, au cazut in extrema cealalta. „Unde te duci, fundas de 10 milioane de euro?”, au titrat ei, dar in corpul textului au remarcat si partile bune ale fundasului roman.

„Singurul punct luminos al lui Swansea a fost reprezentat de Bony, atacantul adus in vara de la Vitesse pentru 15 milioane de euro. Acesta a aratat o tehnica de invidiat si, pe langa golul inscris, si-a aratat si maiestria la o faza in care Vlad Chiriches, fundasul roman pentru care Spurs a platit 9,5 milioane de euro, a fost trimis «dupa seminte». Totusi, Chiriches a fost in ultimele meciuri unul dintre cei mai buni fotbalisti ai lui Tottenham”, noteaza ei.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!