Chiriches, jucatorul lunii

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 18 noiembrie 2013

Vlad Chiriches a primit un nou premiu la Tottenham. Intr-un mesaj postat pe contul oficial de Twitter, cei de la Spurs anunta ca fundasul roman a fost votat cel mai bun jucator al lunii octombrie. Inainte de a fi premiat de club, Chiriches a fost ales si de suporteri cel mai bun jucator al lunii octombrie, intr-un vot organizat pe un forum care le apartine.

Trofeul primit de Chiriches nu este intamplator si nici surprinzator. Fostul jucator al Stelei a fost ales omul meciului pe site-ul oficial al lui Tottenham aproape la fiecare partida in care a jucat. Exceptie a facut partida cu Everton, scor 0-0, cand romanul a iesit pe locul 2 in preferintele suporterilor.

Vlad Chiriches a bifat pana acum opt prezente in tricoul lui Tottenham, iar evolutiile foarte bune l-au impus ca titular la meciurile din Premier League. Din cele opt meciuri, doar in partidele cu Hull City (din Cupa Ligii) si Newcastle (cand s-a accidentat) n-a fost integralist.

Din pacate, Chiriches a suferit duminica, in partida cu Newcastle, o fractura de piramida nazala si nu va putea folosit in barajul pentru CM 2014.


Etichete: ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!