Chiricheș, meci de coșmar

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 21 aprilie 2014

531 vlad chirichesVlad Chiricheş a fost depăşit copilărește de către Stephane Sessegnon la unul dintre golurile marcate de West Browmich Albion în poarta lui Tottenham în meciul din weekend, din etapa a 34-a a Premier League.

La pauză WBA conducea cu 3-1. În repriza a doua, după ce Chiricheș a fost trimis pe banca de rezerve, londonezii au reuşit să revină şi au scos o remiză în minutele de final, 3-3.

Chiricheş e la al doilea meci la Tottenham în ultimele 2 luni, după ce a lipsit din cauza unei accidentări la spate, și la al doilea meci la care prinde o zi neagră pentru el și echipa sa.

Tehnicianul Tim Sherwood şi-a criticat dur fundaşii la finalul partidei cu WBA. Antrenorul lui Tottenham nu a dezvăluit de ce l-a schimbat pe Chiricheş la pauză, dar a lăsat să se înţeleagă că a fost dezamăgit de modul în care românul a tratat faza de la golul al treilea marcat de gazde. Sherwood spune că a avut impresia că românul a fost faultat de Sessegnon înainte ca jucătorul lui WBA să-l învingă pe Lloris.

„A fost o nebunie. Am putea foarte bine să punem 1-0 pe tabelă pentru adversari înainte să începem meciurile. La 3-0 eram convins că vom câştiga acest meci, pe care l-am dominat autoritar.

Am fost dezamăgiţi de al treilea gol marcat de ei, am avut impresia că a fost fault acolo. Încerc să găsesc scuze pentru modul dezastruos în care ne-am apărat.

Cred că suporterii ne-au ajutat să revenim în meci. Nu ne-au părăsit în nici o secundă. Şi ei au înţeles foarte bine că eram peste West Brom. Ei nu au avut nici un şut pe poartă în repriza a doua, mai avea puţin şi degera în poartă”, a declarat Tim Sherwood la final.

Culmea, Chiricheş era cel mai bun jucător al lui Tottenham potrivit site-ului whoscored.com, care oferă note jucătorilor prin prisma statisticilor pe care le are fiecare dintre aceștia. Românul reuşise patru tacklinguri, atinsese mingea de 45 de ori şi avea un procentaj de 84% al paselor reuşite.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!