Chiricheș nu este apt complet

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 9 octombrie 2014

553 vlad chirichesVlad Chiricheş a declarat că nu trece prin cele mai bune momente ale carierei sale, dar spune și că nu este refăcut 100% din punct de vedere fizic.

Fundaşul român jucat integral în partida de Europa League contra lui Beșiktaș. La scorul de 1-0 pentru echipa sa, Chiricheş a comis un henţ în careu în ultimul minut al partidei, iar Demba Ba a transformat lovitura de pedeapsă. Greşeala din final nu a fost singura pe care a făcut-o românul în meciul din cupele europene. La final, Mauricio Pochettino a criticat jocul lui Chiricheş, dar a admis că prin astfel de momente se trece din când în când când vine vorba de jocul de fotbal.

În urma acestui meci Vlad Chiricheş a acceptat să vorbească despre problemele sale, dar şi despre evoluţia mai puţin fericită. “Ştiu că nu joc foarte bine în ultima perioadă, dar vă asigur că dau tot ce pot şi muncesc foarte mult. Încă nu sunt 100% apt din punct de vedere fizic. Sper ca fanii să uite greşelile mele la următorul joc bun pe care îl voi face. Mă cunosc destul de bine şi ştiu ce pot oferi. În acest moment muncesc ca un nebun să ofer acele lucruri”, a spus fundaşul naționalei.

Chiricheş a jucat patru meciuri pentru Tottenham în acest sezon, două în campionat şi două în Europa League.

În ciuda faptului că nu trece printr-o perioadă bună la echipa de club, Vlad Chiricheş se află pe lista jucătorilor convocaţi de Victor Piţurcă pentru meciurile cu Ungaria şi Finlanda. Fundaşul a fost titular şi la meciul din Grecia, câştigat de tricolori cu 1-0, prin golul marcat de Marica. 

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!