Chiricheș, preferatul antrenorului

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 17 martie 2014

526 vlad chirichesNumit interimar pentru 18 luni, Tim Sherwood spune că atmosfera la echipă este în acest moment una apăsătoare.

Daniel Levy, preşedintele lui Tottenham, a absentat de la meciul cu Chelsea, iar presa engleză speculează că oficialul este nemulţumit de prestaţia echipei din ultima vreme şi îi caută înlocuitor tehnicianului.

Însă valurile par să se fi calmat pentru moment după ce Tim Sherwood şi Daniel Levy au avut o întâlnire în care antrenorul a fost asigurat de sprijinul conducerii.

Au fost foarte multe zvonuri privind înlocuirea lui Sherwood în vară, nume mari de antrenori fiind date publicității de presa din Anglia. Printre acestea, numele lui Louis van Gaal, Frank De Boer sau Cesare Prandelli au fost cele mai vehiculate în ultima perioadă, asta dacă este să le dăm crezare jurnaliștilor de la Independent.co.uk.

Cu toate acestea, se pare că oficialii echipei de pe White Hart Lane sunt mulţumiţi de munca lui Sherwood. Antrenorul a avut opt victorii din 13 partide în campionat şi a obţinut şi o calificare în optimile Europa League.

Deşi se speră ca echipa să prindă locul patru în Premier League, unul care ar asigura participarea în Liga Campionilor, trebuie spus faptul că în momentul în care l-a înlocuit pe fostul antrenor, Villas Boas, lui Sherwood nu i s-a impus sub nici o formă acest obiectiv. Acum oficialii lui Tottenham asigură că acest lucru nu va fi decisiv în luarea unei decizii în privinţa viitorului lui Sherwood pe banca tehnică a celor de la Spurs.

Sherwood însuși crede că viitorul său la Tottenham este legat strict de rezultatele pe care le va înregistra împotriva echipelor puternice din Premier League.

Păstrarea lui Sherwood ar putea fi o veste bună și pentru Vlad Chiricheş, care a fost folosit de antrenor aproape în toate partidele în care fundaşul român a fost apt de joc.

Managerul celor de la Spurs se confruntă cu probleme mari de lot după înfrângerea cu Chelsea, meci în care Younes Kaboul a fost eliminat şi va lipsi cel puţin următoarea partidă. Jan Vertonghen este singurul fundaş central valid pe care Sherwood îl are la dispoziţie în acest moment, Michael Dawson şi Vlad Chiricheș accidentaţi.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!