Chiricheș, preț stabilit

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 21 noiembrie 2014

559 chirichesClubul Tottenham a declarat că 10 milioane de euro este suma pentru care acceptă să-l cedeze definitiv pe fundaşul Vlad Chiricheş. Englezii speră ca prin această sumă să recupereze în totalitate investiţia iniţială, de 9,5 milioane de euro, informează cei de la insidefutbol.com, care citează la rândul lor canalul italian Sport Mediaset.

Sursa precizează că preţul de 10 milioane de euro este „pentru cine întreabă”. Arsenal şi Juventus sunt cluburile cele mai interesate de Chiricheş, cu menţiunea că gruparea londoneză este într-o situaţie financiară mai bună decât „rivala” italiană.

Presa internaţională a scris, săptămâna trecută, că Juventus a luat legătura prin intermediari cu clubul Tottenham pentru transferul fundaşului Vlad Chiricheş, însă nu este dispusă să plătească mai mult de opt milioane de euro pentru fostul stelist.

Campioana Italiei doreşte un împrumut al fundaşului în vârstă de 25 de ani, cu opţiune de cumpărare. Totodată, tranzacţia ar trebui să aibă loc în ianuarie, numai în situaţia în care Juventus se califică în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

De asemenea, conform presei engleze, clubul Arsenal Londra doreşte să-l achiziţioneze pe Chiricheş în perioada de transferuri din această iarnă şi este dispus să ofere suma cerută de Tottenham pentru român.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!