Chiricheș, șanse minime la Tottenham

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 31 octombrie 2014

556 vlad chirichesVlad Chiricheş are şanse foarte mici să mai evolueze și din iarnă la Tottenham. Mauricio Pochettino, tehnicianul londonezilor, a anunțat că nu îl mai include pe internațional în planurile sale, iar acesta ar putea ajunge la Roma.

Accidentările l-au ținut departe pe Vlad Chiricheş de o pregătire de vară adecvată, iar în acest moment fostul stelist este un fel de turist la echipa pentru care joacă. Indiferent despre ce competiţie este vorba, fundaşul naţionalei nu primeşte vreo şansă, deşi în Europa League tehnicianul a aliniat o formaţie plină de rezerve, scoțându-l din nou din schemă pe internaţionalul nostru.

Chiricheş a ajuns a cincea sau a șasea alegere pentru postul de fundaş centra. Vertonghen, Kaboul, Fazio, Dier şi Naughton pot asigura acest post, iar oficialii lui Tottenham vor să îl dea cât mai repede, mai precis atât timp cât încă nu îi este afectată prea mult cota de piaţă.

“Tot mai multe voci susţin că viitorul lui Chiricheş la Spurs este pecetluit. Dacă debutul la Tottenham, sezonul trecut, a fost marcat de mult entuziasm, accidentările l-au scos din circuitul primei echipe. La revenire, el nu a mai părut acelaşi şi Pochettino nu pare să poată să îl „reînvie”. Face erori de curtea şcolii, iar transferul său la un alt club pare singura soluţie”, notează site-ul hotspurhq.com.

Destinația cea mai probabilă este Italia, la AS Roma, formaţie care l-a dorit foarte mult şi în trecut. Romanii şi-au arătat limitele în disputa cu Bayern din Ligă, 1-7, şi caută întăriri serioase pentru apărare. De altfel, și în vară s-a pus problema ca jucătorul să ajungă în Italia, dar oficialii lui Spurs nu au fost de acord cu condiţiile financiare.

Nu este singura sursă care crede că fundaşul român nu mai are vreun viitor pe White Hart Lane. Givemesport.com l-a nominalizat pe fostul stelist la capitolul “mari dezamăgiri”, alături de Jan Vertonghen, Paulinho şi Emmanuel Adebayor. “Apariţiile lui pe teren în această stagiune au fost asemenea unui film horror”, notează britanicii, pentru ca lucrurile să fie clare.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!