Chiţu a semnat cu Astra

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 28 august 2014

547 aurelian chituFormaţia din Giurgiu a reuşit să perfecteze încă un transfer, spre deosebire de competitoarele sale care par a fi închis robinetul cu bani.

Aurelian Chiţu s-a despărţit în urmă cu câteva zile de francezii de la Valenciennes şi a semnat un contract pentru următoarele trei sezoane cu formaţia antrenată de Daniel Isăilă, jucătorul de 23 de naii fiind unul în care Astra îşi pune mari speranţe.

“Chiţu a semnat cu noi pe 3 ani de zile. L-am dorit încă de când era la Viitorul. Am profitat că acum este liber de contract. Ştiu că Valenciennes a dat pe el jumătate de milion de euro. Este un jucător talentat, tânăr, am făcut o alegere bună. Poate juca în ambele benzi fără probleme”, a spus Dinu Gheorghe despre noua achiziţie.

Chiţu fost cumpărat de Valenciennes de la Viitorul în 2013 pentru suma de 750.000 de euro, dar din nefericire nu a reuşit să se impună la formaţia din Ligue 1, fiind folosit doar în şapte meciuri din campionat. În luna ianuarie Chiţu a fost împrumutat la formaţia PAS Giannina (Grecia), şi la revenire a aflat că tot nu face parte din planurile francezilor.

În ultima săptămână au existat zvonuri potrivit cărora Steaua, Petrolul şi CSU Craiova s-ar fi interesat de serviciile lui Chiţu. Se pare că mai ales formaţia condusă de Răzvan Lucescu a părut extrem de dornică să îl achiziţioneze pe mijlocaş, numai că Astra s-a mişcat mai repede.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!