Chivorchian va candida la presedintia FRF

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 24 februarie 2014

523 gheorghe chivorchianIn cadrul unei conferinte de presa, Gheoghe Chivorchian a confirmat ca-si va depune oficial candidatura la conducerea Federatiei Romane de Fotbal.

„Consider ca sunt in masura de a incepe o noua poveste pentru fotbalul din Romania. E nevoie de finantare, de o strategie, e nevoie de un manager puternic, determinant. Toate acestea ma indreptatesc sa candidez pentru functia de presedinte al FRF.

Sunt aici pentru a eficientiza activitatea fotbalistica, cu experienta pe care am acumulat-o. Imi asum, impreuna cu echipa manageriala, reforma sistemului fotbalistic, in folosul progresului. In consecinta, imi propun sa fiu un lider, o calauza, nu un sef, sa vad fotbalul prin ochii tuturor celor implicati, sa fiu cel mai bun.

Strategia va avea cu siguranta succes pentru ca se bazeaza pe competenta echipei manageriale. Pentru a reusi, trebuie sa fiu inconjurat de cei mai buni si sa formez o echipa manageriala de succes”, a spus Chivorchian.

Mircea Sandu, actualul conducator al federatiei, a anuntat ca nu isi mai doreste inca un mandat la sefia federatiei, dar nu a ezitat sa precizeze ca il sprijina pe Gheorghe Popescu la alegeri, recte pe fratii Becali.

La alegerile pentru presedintia FRF, alegeri ce vor avea loc pe 5 martie, si-au anuntat candidatura Vasile Avram, fost presedinte al CCA, presedintele FR de Minifotbal, Razvan Burleanu, Marcel Puscas, Gheorghe Popescu si Octavian Popescu, fost jucator la Dinamo si Rapid.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!