Chivu, ca un cazier

Articol publicat in sectiunea Editorial Sport pe data 10 februarie 2014

Cristian Chivu nu mai reprezinta pentru nimeni o necunoscuta. Fostul fundas al nationalei a terminat cu fotbalul, la baza stand desele accidentari prin care a trecut, accidentari uneori de-a dreptul curioase.

Dar asta este viata de fotbalist, salariul acela imens vine la pachet cu probleme de sanatate serioase, semn ca meseria asta nu este deloc una care sa te crute. Ma rog, cel putin pe unii.

Despre Chivu nu se mai stie de multa vreme nimic. Trecut tacit in rezerva de Internazionale Milano, numele sau a aparut pe firmament doar acum si doar in ceea ce priveste alegerile pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Spunandu-se, stiti deja, ca el va face parte din echipa cu care Gheorghe Popescu va conduce federatia daca va castiga alegerile. Considerati ca treaba asta s-a intamplat inca de cand si-a anuntat candidatura. Gheorghe Popescu este presedintele FRF. Adica nu el, ci fratii Becali. Trebuia sa se intample candva.

Iata ca se aude din nou de el. Internazionale Milano ii ofera acum suma de 500.000 euro pentru a-si rezilia contractul cu echipa italiana. Iar Chivu se pare ca nu stie ce sa faca, avand o dilema care vine direct din modul de a gandi al agentului sau, Victor Becali: sa primeasca aceasta compensatie sau sa astepte pana la vara, cand ar putea primi salariul intreg, adica aproximativ 1 milion de euro?

Adevarul este ca situatia sa este ingrata. Insa Chivu dovedeste ca va fi omul perfect pentru Gheorghe Popescu.

Pentru ca daca te gandesti ca stand degeaba mai primesti ceva bani nemeritati, este clar ca ai toate trasaturile de caracter necesare pentru a face parte din conducerea FRF. Alaturi de Gheorghe Popescu, despre care as fi curios sa vad ce ce cazier a depus la dosar, si alaturi de fratii Becali, care nu mai au nevoie de cazier.

Pentru ca par unul, inclusiv prin Chivu.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!