Chivu, imaginea UPC

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 11 septembrie 2014

549 cristi chivuUPC, furnizor de servicii de comunicare integrate (internet/tv/telefonie), și-a relansat portofoliul de care dispune la ora actuală printr-o asociere cu imaginea familiei fostului fotbalist român Cristian Chivu.

UPC a adoptat o comunicare bazată pe faptul că fiecare familie este diferită, iar oferta sa din această toamnă permite personalizarea grilei de canale prin pachete tematice, și a căutat o familie cunoscută cu care să se asocieze, iar prima opțiune a fost familia Chivu. Din fericire.

„E important ca familia să împrumute unele valori fundamentale brandului UPC, iar acestea sunt modernitate, autenticitate, profesionalism și bucuria în familie”, a declarat Robert Redeleanu, directorul de marketing al celor de la UPC.

Fostul internațional Cristian Chivu s-a declarat extrem de mulțumit de această colaborare cu UPC și a descris viața sa de familie: „Viața cu trei fete (soția sa și cele două fiice) e specială, greu de descris în cuvinte. Suntem o familie veselă, plină de imaginație, care se bucură de fiecare clipă petrecută împreună, care folosește mult tehnologia.”

Chivu a încercat să sublinieze că este un norocos prin faptul că soția sa urmărește alături de el transmisiunile sportive. În rest, telecomanda televizorului este monopolizată de cele mici, spune Chivu, iar el este „ultima roată la căruță în familie” în materie de alegere a programelor urmărite.

Adelina Chivu, soția internaționalului, căpitan al României, a spus că soțul său se joacă foarte mult cu fetele. „Ne-am distrat foarte mult la filmarea spoturilor publicitare, care au avut loc chiar în casa noastră. Am optat pentru acest lucru deoarece m-am gândit tot la fete, pentru că acesta era mediul lor”, a precizat ea.

UPC a organizat și un concurs prin intermediul căruia trei dintre jurnaliștii prezenți la eveniment au câștigat invitații la lojă la derby-ul Dinamo-Steaua din 1 noiembrie, aceștia reușind să-i dea gol „portarului” improvizat Chivu, probabil după modelul Moți.

UPC este și una dintre companiile de cablu care, pentru următorii cinci ani, vor transmite meciurile din Liga I, drepturile de televizare ale acestora fiind în posesia unor televiziuni pe care le-am putea denumi „de apartament”.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!