Cinci sezoane din WTA

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 30 octombrie 2015

wtaToate turneele WTA vor fi difuzate, în exclusivitate în România, la Digi Sport în perioada 2017-2021, după ce compania RCS&RDS a semnat un contract în acest sens.

RCS&RDS a semnat contractul pentru transmiterea pe canalele Digi Sport a cinci sezoane ale circuitului WTA. Prin urmare, toate turneele Big 10, toate turneele Premier 12 şi toate turneele WTA International vor fi transmise exclusiv în România de Digi Sport. Doar în 2017 pe micul ecran se vor vedea peste 2.100 de partide de tenis feminin în cele 55 de turnee WTA, potrivit unui comunicat remis presei de către compania amintită.

Achiziţionarea drepturilor de televizare ale turneelor WTA face parte din strategia companiei RCS&RDS de a oferi utilizatorilor săi conţinut TV variat şi de calitate. Noile achiziţii vin să completeze gama de conţinut a Digi Sport, precizează comunicatul în cauză.

Totodată, în perioada 2016 – 2021 Digi Sport va transmite toate ediţiile Turneului Campioanelor de la Singapore. Ediţia din 2015 a Turneului, la care Simona Halep este favorita numărul 1, este deja difuzată în perioada 25 octombrie-1 noiembrie pe Digi Sport.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!