Cinci zodii obsedate de curățenie

Articol publicat in sectiunea Horoscop pe data 22 mai 2015

cookingÎn ziua de azi trăim într-o societate mult prea ocupată și stresantă. Ni se pare că nu avem destul de mult timp pentru a ne duce la bun sfârșit toate responsabilitățile, iar câteodată este nevoie să sacrificăm câte ceva pentru a ne atinge țelurile. 

Unele dintre noi își sacrifică partea profesională pentru a fi cele mai bune mame și gospodine, în timp ce altele se îngrijesc mai mult de carieră.

În cele ce urmează, am întocmit un top al celor mai bune gospodine în funcție de zodie.

 

Balanță

Datorită faptului că vă doriți încă din momentul în care ați spus „Da” o căsnicie mai mult decât perfectă, iar partenerului să nu-i lipsească nimic și să nu aibă nici cel mai mic motiv pentru reproșuri, veți face tot ce este nevoie, chiar și să renunțați la job, pentru a spăla, călca, găti, dar și pentru a avea grijă de copii. Dacă s-ar putea, le-ați oferi o educație la domiciliu, pentru a fi sigură că vor fi așa cum vreți dumneavoastră, model.

 

Săgetător

Nu veți ezita să impuneți reguli familiei în ceea ce privește modul de a se comporta, din moment ce doar dumneavoastră vă ocupați de tot ce înseamnă curățenie și cum ar trebui să fie așezate și distribuite toate în casă. În ceea ce privește ustensilele și produsele de curățat, nu vă place tot ce se găsește în comerț și de multe ori improvizați, iar alegerile dumneavoastră se dovedesc a fi cele mai bune. La capitolul gătit nu excelați, însă faceți atât cât este nevoie, pentru o zi.

 

Capricorn

Sunteți genul de persoană care se gândește de două ori înainte de achiziționarea unui lucru: fie el aliment, produs de bucătărie sau orice altceva. Sunteți practică și gândiți în avans, deoarece nu vă place risipa și nici aruncatul banilor munciți cu greu, pe fereastră. Sunteți o bucătăreasă excelentă, însă vă place să-i bucurați doar pe cei dragi și pe membrii familiei, cu delicii culinare. Pentru restul, vi se pare că este o pierdere de timp.

 

Vărsător

Sunteți mai mult decât perfecționistă când este vorba de curățenie și de multe ori exagerați cu tot ce înseamnă acest fenomen, dar vă este teamă ca nu cumva cineva care va intra în casă să vă prindă pe picior greșit. Sunteți puțin împrăștiată și aveți tendința să faceți un lucru de mai multe ori și să insistați asupra acestuia. Slăbiciunea dumneavoastră este achiziționarea de aparate casnice scumpe.

 

Rac

Sunteți femeia care a învățat de mică, de la femeile din familie, cum să aibă grijă de casă, copii și de soț. Vă place să stați în bucătărie și să-i surprindeți pe cei dragi cu rețete vechi și delicioase. Casa dumneavoastră va fi în permanență curată și adăugați mereu note personale, deoarece sunteți o persoană caldă și doriți ca acest lucru să se reflecte și asupra căminului dumneavoastră.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!