Cine a fost în spatele morții prințesei Diana?

Articol publicat in sectiunea UK la zi pe data 21 iunie 2015

Printesa Diana

Un fost agent al Mossadului a acordat un interviu pe WikiStrike referitor la moartea prințesei Diana și a iubitului său, Dodi al-Fayed, fiul lui Mohamed, proprietarul marelui magazin Ritz din Londra.

Fostul agent vorbește despre faptul că și-a petrecut ani de zile, spionând pe cei din familia al-Fayed, infiltrându-se în cercul de prieteni ai acestora, discutând cu personalul, petrecând luni întregi în magazinul Ritz. Obligația sa era aceea de a spiona, de a vedea care sunt persoanele cu care familia al-Fayed intră în contact.

În data de 31 august 1997, la ora 13:00, în tunelul Alma, din Paris, are loc un accident în care Diana, iubitul ei și șoferul mașinii, Henri Paul, au murit. Garda de corp a fost grav rănită. Conform mărturiilor agentului, Henri Paul, șoferul, lucra pentru Mossad.

Tatăl lui Dodi, Mohamed, a fost singurul care nu a fost mulțumit de ancheta care s-a făcut de către autoritățile franceze. O primă chestiune care se ridică este cea referitoare la faptul că primul ajutor a sosit la locul accidentului foarte târziu, iar corpul prințesei Diana a fost dus la spital, după o oră și un sfert de la ora accidentului. De ce camerele de filmat din Paris nu au surprins accidentul? De ce nicio fotografie făcută la locul accidentului nu a fost dată publicității?

Conform mărturiilor făcute de acest agent, accidentul a fost comandat de către prințul Philip, socrul Dianei, care a dat ordin serviciilor externe britanice, M16 și Mossadului să provoace acest accident. Thomas Gordon, renumit jurnalist de investigații, a publicat în cărțile sale mărturiile acestui agent sub acoperire, care susține că accidentul a fost provocat.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!